Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor API CI-4 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
34ONFJSE-CD
Out Of stock
Descriere
Hei, tu, posesor al unui utilaj de constructii! Da, da, tu! Cel care lucrezi din greu si vrei ca vehiculul pe care il utilizezi sa functioneze la capacitate maxima. Ghici ce? Si noi ne dorim asta pentru tine! Chiar asta e motivul pentru care existam - sa ii ajutam pe cei din jurul nostru punandu-le calitatea la dispozitie. Daca utilajul tau este insetat, acest ulei motor API CI-4 15W40 Petromax se va dovedi o alegere inspirata. Este un produs multifunctional, care garanteaza eficienta maxima a motorului chiar si in conditii extreme. Lubrifiantul are capacitatea de a prelungi durata de viata a motorului utilajului tau protejand partile mobile impotriva uzurii si mentinand eficienta si fiabilitate maxime de-a lungul timpului. Mai vrei alte motive? Contacteaza-ne si-ti mai spunem!

In domeniile in care se utilizeaza in mod intens utilajele se simte deseori nevoia de colaborare cu entitati exterioare. De exemplu, poti apela la entitati care se ocupa de piesele de schimb si consumabile. In aceasta categorie se gaseste si firma noastra. Nu tinem cele mai bune produse pentru noi, ci ne-am facut un scop din a incerca sa punem la dispozitia colaboratorilor nostri tot ce este mai bun. Iti recomandam sa incerci calitatea ce se afla pe rafturile noastre.

Ulei motor API CI-4 15W40 Petromax - produsul ce-ti va face motorul sa toarca functionand optim!

Cum ar fi sa ai parte de un produs ce stie foarte bine sa faca motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi? Cum ar fi sa gasesti un ulei cu mare putere de curatare a motorului? Cum ar fi ca motorul tau sa aiba parte de protectie ridicata impotriva uzurii? Ei bine, raspunsul la aceste intrebari ti-l ofera acest ulei Petromax.

Ai nevoie de indrumari sau recomandari? Ai nimerit la fix!

Atunci cand vine vorba de inlocuirea unei piese din angrenajul utilajului tau e musai sa fii cu ochii larg deschisi. Trebuie sa fii atent la tot si, mai ales, trebuie sa fii sigur ca alegi componenta potrivita utilajului tau. Aici intervine incertitudinea. Iar scopul nostru este sa o alungam! Ne pricepem la utilaje si la ce le place ori ba, asa ca te poti baza pe noi atunci cand vrei sa alegi o piesa noua. Si inca ceva! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Stim ca motorul utilajului tau nu poate functiona pe sec. Asa ca iti trimitem acest ulei motor API CI-4 15W40 Petromax numaidecat. Curierul e rapid, iar in 24-48 de ore produsul poate fi la tine! Te invitam sa descoperi selectia generoasa de produse pe care o poti gasi pe site-ul nostru!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura