Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Volvo VDS-2 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
89RMEWXK-CD
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de piese de schimb? Ai nevoie de consumabile? Stai fara de grija, caci la noi le poti gasi pe toate. Suntem oamenii carora nu le place sa se strige in urma lor ca nu au facut lucrurile bine. Suntem oamenii care dam totul pentru a-ti face bine. Suntem aceia care stiu ca investittia in calitatea superioara este o investitie sigura. Suntem cei care au certitudinea ca acest ulei motor Volvo VDS-2 15W40 Petromax este potrivit pentru utilajul tau! Motorul Diesel al utilajului tau va toarce multumit stiind ca are alaturi aportul de nadejde al acestui ulei. Este un produs realizat in conformitate cu cerintele actuale, fiind un ulei multifunctional, dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel.

O afacere de succes nu se poate construi in mod fraudulos. Orice insusire nedreapta a unor bunuri sau idei va face ca afacerea sa se indeparteze de succesul curat, pur si sustenabil prin insasi existenta sa. De fapt, afacerile ar trebui vazute ca mult mai mult decat un simplu mod de a face bani. Ele ar trebui sa sustina comunitati si sa se reverse intr-un mod bun asupra societatilor in care activeaza. Noi asa vedem lucrurile si pentru asta te asteptam alaturi de noi! Iti putem pune la dispoztie piese de schimb si consumabile de calitate superioara!

Ulei motor Volvo VDS-2 15W40 Petromax - produsul ce-ti va face motorul sa toarca functionand optim!

Cum ar fi sa ai parte de un produs ce stie foarte bine sa faca motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi? Cum ar fi sa gasesti un ulei cu mare putere de curatare a motorului? Cum ar fi ca motorul tau sa aiba parte de protectie ridicata impotriva uzurii? Ei bine, raspunsul la aceste intrebari ti-l ofera acest ulei Petromax.

Ai nevoie de indrumari sau recomandari? Ai nimerit la fix!

Atunci cand vine vorba de inlocuirea unei piese din angrenajul utilajului tau e musai sa fii cu ochii larg deschisi. Trebuie sa fii atent la tot si, mai ales, trebuie sa fii sigur ca alegi componenta potrivita utilajului tau. Aici intervine incertitudinea. Iar scopul nostru este sa o alungam! Ne pricepem la utilaje si la ce le place ori ba, asa ca te poti baza pe noi atunci cand vrei sa alegi o piesa noua. Si inca ceva! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Stim ca motorul utilajului tau nu poate functiona pe sec. Asa ca iti trimitem acest ulei motor Volvo VDS-2 15W40 Petromax numaidecat. Curierul e rapid, iar in 24-48 de ore produsul poate fi la tine! Te invitam sa descoperi selectia generoasa de produse pe care o poti gasi pe site-ul nostru!

Specificatii tehnice
Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura