Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Mercedes Benz 228.3 15W40 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
4VX3IUNB-CD
Out Of stock
Descriere
Zgarcenia nu este o caracteristica a noastra. Din contra! Inca din clipa in care am aflat de existenta produselor calitative, am fost coplesiti de o dorinta de nestavilit de a le impartasi cu altii. Asa ca nu putem tine un secret si trebuie sa iti spunem ca in depozitul nostru se afla acest ulei motor Mercedes Benz 228.3 15W40 Petromax menit sa iti ajute utilajul. Nu iti face griji pentru compatibilitatea lui. Ai un motor Diesel? Perfect! Acest ulei multifunctional a fost conceput pentru toate tipurile de motoare Diesel. Dar iti dam si un pont: daca nu esti sigur de potrivirea cu utilajul tau, intodeauna poti apela la serviciul de consultanta!

Varsta inaintata unei afaceri nu inseamna in mod necesar ca aceasta este una de succes. Exista afaceri care o duc mult si bine la limita subzistentei. Oricine doreste mai mult de la intreprinderea sa poate utiliza metode si mijloace generatoare de succes. Noi suntem de parere ca, pentru a atinge performanta, o afacere trebuie sa prioritizeze achizitia de piese de schimb de inalta calitate si de produse consumabilelor de top. Utilizarea acestora poate aduce mai multe beneficii nu doar utilajelor, ci si intregii afaceri. Ele pot fi procurate direct de la noi!

Ulei motor Mercedes Benz 228.3 15W40 Petromax - produsul ce-ti va face motorul sa toarca functionand optim!

Cum ar fi sa ai parte de un produs ce stie foarte bine sa faca motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi? Cum ar fi sa gasesti un ulei cu mare putere de curatare a motorului? Cum ar fi ca motorul tau sa aiba parte de protectie ridicata impotriva uzurii? Ei bine, raspunsul la aceste intrebari ti-l ofera acest ulei Petromax.

Ai nevoie de indrumari sau recomandari? Ai nimerit la fix!

Atunci cand vine vorba de inlocuirea unei piese din angrenajul utilajului tau e musai sa fii cu ochii larg deschisi. Trebuie sa fii atent la tot si, mai ales, trebuie sa fii sigur ca alegi componenta potrivita utilajului tau. Aici intervine incertitudinea. Iar scopul nostru este sa o alungam! Ne pricepem la utilaje si la ce le place ori ba, asa ca te poti baza pe noi atunci cand vrei sa alegi o piesa noua. Si inca ceva! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Stim ca motorul utilajului tau nu poate functiona pe sec. Asa ca iti trimitem acest ulei motor Mercedes Benz 228.3 15W40 Petromax numaidecat. Curierul e rapid, iar in 24-48 de ore produsul poate fi la tine! Te invitam sa descoperi selectia generoasa de produse pe care o poti gasi pe site-ul nostru!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura