Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Petromax Etrios Max 15W40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax
Cod produs
0QFLHWJZ-CD
Out Of stock
Descriere
Ce ai spune despre putere mai mare de curatare motorului? Ce ai spune despre protectie sporita impotriva uzurii motorului? Ce ai spune despre o perioada mai indelungata de folosire a uleiului? Ce ai spune despre un ulei motor Petromax Etrios Max 15W40 special conceput pentru utilajul tau? Toate cele de mai sus pot fi indeplinite de acest ulei pe care il punem la dispozitia utilajului ce te ajuta sa construiesti. Acest ulei este unul multifunctional destinat tuturor motoarelor Diesel. Ce ai spune despre achizitionarea acestuia? Noi il recomandam cu incantare si avand certitudinea calitatii.

Motorul utilajelor de constructii va fi alintat de calitatea acestui ulei Petromax Etrios Max 15W40. Insa trebuie sa stii ca avem si felurite componente de top care abia asteapta sa fie puse la treaba in angrenajul utilajului tau. Asa ca nu trebuie sa faci calcule sofisticate cand vine vorba de locul de unde iti achizitionezi cele trebuincioase. La noi gasesti rafturi pline mereu si fix cu ceea ce ai tu nevoie. Nu-ti face griji cand ceva se defecteaza, ACN te aranjeaza!

Ulei motor Petromax Etrios Max 15W40 - produsul ce-ti va face motorul sa toarca functionand optim!

Cum ar fi sa ai parte de un produs ce stie foarte bine sa faca motorul utilajului tau sa functioneze in parametri optimi? Cum ar fi sa gasesti un ulei cu mare putere de curatare a motorului? Cum ar fi ca motorul tau sa aiba parte de protectie ridicata impotriva uzurii? Ei bine, raspunsul la aceste intrebari ti-l ofera acest ulei Petromax.

Ai nevoie de indrumari sau recomandari? Ai nimerit la fix!

Atunci cand vine vorba de inlocuirea unei piese din angrenajul utilajului tau e musai sa fii cu ochii larg deschisi. Trebuie sa fii atent la tot si, mai ales, trebuie sa fii sigur ca alegi componenta potrivita utilajului tau. Aici intervine incertitudinea. Iar scopul nostru este sa o alungam! Ne pricepem la utilaje si la ce le place ori ba, asa ca te poti baza pe noi atunci cand vrei sa alegi o piesa noua. Si inca ceva! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Livrare
Stim ca motorul utilajului tau nu poate functiona pe sec. Asa ca iti trimitem acest ulei motor Petromax Etrios Max 15W40 numaidecat. Curierul e rapid, iar in 24-48 de ore produsul poate fi la tine! Te invitam sa descoperi selectia generoasa de produse pe care o poti gasi pe site-ul nostru!

Specificatii tehnice

Ulei multifunctional dezvoltat pentru toate tipurile de motoare Diesel;
Potrivit pentru utilajele de constructii cu tehnologie EURO 1, 2, 3, 4;
Bidon de 20 de litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura