Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina multifunctionala Granit echivalent 02.1040.34.00

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
02.1040.34.00 Granit
Cod produs
JF12UWVE-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru sistemele cu lubrifiere automata ai nevoie de un produs de cea mai buna calitate, care sa bifeze toate cerintele acestora. Iti recomandam aceasta vaselina multifunctionala 02.1040.34.00 Granit super calitativa, pe baza de sapun de litiu, special conceputa pentru astfel de sisteme. Misiunea sa este de a reduce uzura si frictiunea, oferind componentelor protectia de care au nevoie. Compozitia sa cuprinde aditivi EP si inhibitori ai ruginii si oxidarii, ca sa iti poti mentine utilajul in stare cat mai perfecta, prelungind durata de exploatare a acestuia.

Nu ezita sa ne contactezi cand intampini dificultati cu utilajele tale! Produsele pe care ti le punem la dispozitie sunt alese pe spranceana, pentru ca stim cat de importanta este calitatea cand vine vorba de intretinerea utilajelor. Produsele de calitate indoielnica iti pot crea adeseori batai de cap suplimentare, cel mai bine este sa tai raul de la radacina si sa poti remedia defectiunile pe termen lung. Specialistii nostri isi pun la bataie cunostintele cunostintele si priceperea pentru a te ajuta sa iesi din impas, oferindu-ti solutii eficiente de intretinere. Suna-ne si expune-ne pe scurt problema ta! E ca si rezolvata.

Vaselina multifunctionala 02.1040.34.00 Granit - protectie impecabila!
Aceasta vaselina multifunctionala 02.1040.34.00 Granit se utilizeaza in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole. O poti folosi in special pentru sistemele cu lubrifiere automata, unde este necesara consistenta NLGI 2, intrucat are consistenta potrivita. Este adecvata si pentru lagari de alunecare si cilindri.

Intrebarile tale isi gasesc rapid raspunsuri…

…daca ne suni si discuti cu specialistii nostri. Am creat un serviciu de consultanta gratuita, pentru a veni in sprijinul tau. Ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi cu incredere. Te ajutam sa identifici cauzele problemelor tehnice cu care te confrunti si iti recomandam produsele potrivite ca remediu. Sau poti afla lucruri utile legate de montajul pieselor de schimb si ce ai de facut pentru a-ti intretine impecabil utilajele. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram aceasta vaselina multifunctionala 02.1040.34.00 Granit in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura