Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina multifunctionala FE03514 Granit 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FE03514 Granit
Cod produs
W9XM85NY-AT
Out Of stock
Descriere
Nu ti-ar placea sa fii cu un pas inaintea defectiunilor? Poate ca nu vei reusi sa previi chiar tot, dar poti salva componentele de la o uzura prematura cu o lubrifiere corespunzatoare. E bine sa ai intotdeauna la indemana o vaselina multifunctionala FE03514 Granit ca aceasta, pe care s-o folosesti in sistemele cu lubrifiere automata. Este o grasime lubrifianta pe baza de sapun de litiu, cu proprietati remarcabile, pe care si le pastreaza atat la temeperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute. Nu-i stau in cale nici umezeala, nici praful, isi face treaba cu bine pana la capat.

Consultantii nostri cunosc limbajul si nevoile utilajelor. Ce nu intelegi tu, intreaba-i pe ei si-ti vor traduce, incat vei putea fi pregatit intotdeauna de lucru in conditii dificile. Echipate corespunzator, unse, etansate, utilajele tale vor putea sa-ti ofere performanta pe termen lung. Nu te crampona de o defectiune, avem noi ac de cojocul ei, ba chiar mai mult de atat. Suna-ne si descopera avantajele colaborarii noastre!

Vaselina multifunctionala FE03514 Granit - alege calitate superioara pentru utilajul tau!
Aceasta vaselina multifunctionala FE03514 Granit se utilizeaza in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole. O poti folosi in special pentru sistemele cu lubrifiere automata, unde este necesara consistenta NLGI 2, intrucat are consistenta potrivita. Este adecvata si pentru lagari de alunecare si cilindri.

Intrebarile tale isi gasesc rapid raspunsuri…
…daca ne suni si discuti cu specialistii nostri. Am creat un serviciu de consultanta gratuita, pentru a veni in sprijinul tau. Ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi cu incredere. Te ajutam sa identifici cauzele problemelor tehnice cu care te confrunti si iti recomandam produsele potrivite ca remediu. Sau poti afla lucruri utile legate de montajul pieselor de schimb si ce ai de facut pentru a-ti intretine impecabil utilajele. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram aceasta vaselina multifunctionala FE03514 Granit in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura