Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina multifunctionala GKF 01 granit 400 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GKF 01 Granit
Cod produs
BI7ZNX8Q-AT
Out Of stock
Descriere
Vaselina este unul dintre produsele de care nu te poti lipsi in intretinerea utilajului tau. Asigura-te ca o ai mereu la indemana si foloseste-o ori de cate ori consideri ca este necesar, pentru a preveni problemele generate de lipsa unei lubrifieri corespunzatoare. Frecarea are efecte daunatoare asupra componentelor, fara ungere, acestea au de suferit si vei avea mai mult de furca. Iti recomandam aceasta vaselina multifunctionala GKF 01 Granit pentru sistemele cu lubrifiere automata. Isi mentine proprietatile chiar si in conditii de praf sau de umezeala, avand in compozitie o formula pe baza de sapun de litiu care si-a dovedit eficienta.

Afla mai multe de la noi despre aceasta grasime lubrifianta si despre aspectele pe care trebuie sa le bifezi in intretinerea utilajului tau, ca sa-i prelungesti viata si sa obtii performanta indelungata. Cu produse de calitate superioara, cum este vaselina aceasta, ai certitudinea ca fii oferi tot ce-i mai bun utilajului tau. Ca sa scapi de batai de cap, suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Sfatul potrivit la momentul potrivit te scoate din impas.

Vaselina multifunctionala GKF 01 Granit - calitate superioara pentru utilajul tau!
Aceasta vaselina multifunctionala GKF 01 Granit se utilizeaza in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole. O poti folosi in special pentru sistemele cu lubrifiere automata, unde este necesara consistenta NLGI 2, intrucat are consistenta potrivita. Este adecvata si pentru lagari de alunecare si cilindri.

Intrebarile tale isi gasesc rapid raspunsuri…
…daca ne suni si discuti cu specialistii nostri. Am creat un serviciu de consultanta gratuita, pentru a veni in sprijinul tau. Ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi cu incredere. Te ajutam sa identifici cauzele problemelor tehnice cu care te confrunti si iti recomandam produsele potrivite ca remediu. Sau poti afla lucruri utile legate de montajul pieselor de schimb si ce ai de facut pentru a-ti intretine impecabil utilajele. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram aceasta vaselina multifunctionala GKF 01 Granit in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura