Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Landini

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini
Cod produs
N9MO5TI0-O
Out Of stock
Descriere
Vaselina Landini lubrifiaza componentele utilajului tau in cel mai profesionist mod, iar pretul sau este cat se poate de atractiv!

Este vaselina ideala pentru: bucse, bolturi, telescopare brat, calare, etc, si in principal pentru piese a caror temperatura de lucru este cuprinsa intre -20 si +120 de grade Celsius.

Recomandam aceasta vaselina Landini datorita calitatilor sale: o stabilitate termica si mecanica foarte buna, un punct ridicat de picurare si o impermeabilitate si compatibilitate remarcabile.

Comanda sunand la unul dintre numerele de pe site-ul nostru, completand formularul propus sau trimitandu-ne un e-mail, in functie de cum iti este mai convenabil.

Nu mai astepta si suna-ne acum pentru informatii suplimentare! O alegere corecta se bazeaza pe informatii complete si sigure, iar noi suntem in masura sa ti le oferim. Pe deasupra, ai doar avantaje contactandu-ne, pentru ca iti oferim si consultanta tehnica gratuita.

Iti aducem produsul acasa prin curier rapid, iar tu ii platesti acestuia dupa ce ai verificat ca este conform asteptarilor tale. Pentru o ridicare personala direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti si pentru a beneficia de vaselina chiar astazi, te asteptam!

Daca ai nevoie de interventii la utilajul tau cum ar fi reparatii, reconditionari sau altceva de genul acesta, bazeaza-te pe ajutorul de specialitate pe care il oferim si nu vei regreta niciun moment! Avantajele sunt: o investitie pe termen lung mult redusa si functionarea optima a utilajului tau.

Afla mai multe acum!

Codul pentru acest produs: N9MO5TI0-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura