Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Steyr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr
Cod produs
C5UTSFWJ-O
Out Of stock
Descriere
Comanda acum vaselina Steyr si ai parte de un lubrifiant deosebit de eficient, pentru articulatiile utilajului tau! Este ideala pentru bucse, bolturi, telescopare brat, calare si nu numai.

Avantajele sale sunt:

•Un pret foarte avantajos
•Calitate excelenta
•Imperbeabilitate si compatibilitate remarcabile
•Punct de picurare ridicat
•Stabilitate termica si mecanica foarte buna

Este ideala pentru piesele a caror temperatura de lucru este cuprinsa intre -20 si +120 de grade Celsius. Se foloseste pentru ungerea generala a componentelor, acolo unde nu este specificat ca este necesar un lubrifiant special.

Iti oferim informatii suplimentare daca ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru. Daca nu stii ce vaselina s-ar potrivi pentru utilajul tau, vrei sa afli care sunt cele mai atractive oferte sau ai anumite nelamuriri legate de un produs, noi iti oferim consultanta tehnica gratuita, asa ca suna-ne fara ezitare!

Comanda aceasta vaselina Steyr prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta de pe site-ul firmei.

Livrarea se realizeaza prin curierat rapid, in toata tara, iar tu platesti curierului la final, in cazul in care este mai convenabila pentru tine aceasta optiune. Poti veni, totodata, si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica personal coletul.

Daca o componenta a utilajului tau a suferit o defectiune si doresti sa o repari sau ai nevoie de alta interventie la utilajul tau, mecanicii nostri profesionisti stiu sa faca totul pentru tine. In timp ne-am creat colaborari cu specialisti peste tot in tara si dorim sa ne extindem din ce in ce mai mult, astfel incat sa ne fie foarte usor sa te ajutam rapid si sigur.

Suna-ne acum si afli mai multe!

Codul pentru acest produs: C5UTSFWJ-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura