Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Fiat Hitachi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi
Cod produs
YVXS802L-O
Out Of stock
Descriere
Cauti un lubrifiant pentru componentele utilajului tau? Iti recomandam vaselina Fiat Hitachi, disponibila la noi la un super pret si o calitate excelenta!

Aceasta vaselina Fiat Hitachi este ideala pentru bucse, bolturi, telescopare brat, calare si nu numai, dar in special pentru piese a caror temperatura de lucru este de obicei cuprinsa intre -20 si +120 de grade Celsius. Este o alegere foarte buna datorita stabilitatii termice si mecanice crescute si a impermeabilitatii si compatibilitatii ridicate.
Punctul de picurare este si el ridicat. Se recomanda pieselor pentru care nu este specificat ca este nevoie de o unsoare speciala, deci este un lubrifiant general.

Comanzi acum si ajunge la tine maine! Prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta de pe site-ul nostru, in functie de cum preferi, toate variantele te duc la fel de rapid catre acest produs.

Pentru mai multe detalii, suna-ne si te va prelua unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic, lamurindu-ti toate dilemele. Oferim consultanta tehnica gratuita, deci nu ezita sa ne contactezi!

Livram in toata tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, iar plata se realizeaza in sistem ramburs. Daca optezi pentru aceasta varianta, produsul poate fi al tau in maxim o zi de la solicitare si poti verifica coletul inainte de a plati, pentru a fi sigur ca nu este nimic in neregula.
Daca vrei sa ai chiar astazi parte de el, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

O componenta a utilajului tau are nevoie urgenta de o reparatie? Nu iti face griji, noi iti venim in ajutor atat de rapid si eficient incat iti poti relua activitatea in cel mai scurt timp posibil, in conditii excelente. Suntem destul de selectivi in alegerea specialistilor cu care colaboram, iar asta inseamna ca tu nu vei risca niciodata nimic apeland la noi, iar investitia pe termen lung va fi deosebit de avantajoasa.

Afla mai multe sunandu-ne chiar acum!

Codul pentru acest produs: YVXS802L-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura