Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina buldoexcavator Fiat Hitachi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi
Cod produs
NCYRAHM9-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai in parcul de masini industriale un buldo Fiat Hitachi, sau orice alt tip de buldo, atunci lucreaza cu el fara stress. Lasa-l sa munceasca la capacitate maxima. Nu-l menaja.  Avem tot ce ii trebuie pentru cazurile in care are vreo problema tehnica. Si avem tot ce ii trebuie pentru capitolul numit revizie tehnica. Astfel, atunci cand ai nevoie de un pistol de gresat cu vaselina Fiat Hitachi ca sa ungi bine componentele, este suficient sa suni si sa-l ceri. Nu te sfii sa ne acest produs, este de cea mai buna calitate. Rezistent si fiabil. Pe sufletul utilajului. Exact pe acela il avem.

Sunt foarte multi seller-i care fac si dreg, care iti vorbesc doar in citate si povesti de succes inventate. Poate prea multi. Orice Nae e consilier „independent”, sau sfatuitor cu certificat emis de scoala populara de arte. Este o lume a publicitatii si a imaginii, asadar se explica. Dar nu se justifica. Si nici nu se accepta. Este un pericol pe care noi il tinem departe de tine. In business-ul nostru nu exista neaparat cel mai bun. Insa exista realitatea, care inseamna ca:  clientul care te-a sunat pentru care o nevoie, consilierul care ti-a raspuns pe loc si raspunsul lui documentat. Si, la final, exista dispozitivul original pe care i-am gasit si l-am trimis imediat spre tine. Existam noi. Daca asta inseamna cel mai bun...

Pistol de gresat cu vaselina Fiat Hitachi te unge la suflet
Este fundamental ca vaselina de gresat sa fie utilizata ca lubrifiant, deoarece se agata de suprafetele mobile ale instrumentului, fara a se scurge usor ca uleiul. Din acest motiv, umplerea si reumplerea cu vaselina de gresat a pistoalelor de gresat trebuie tratate ca atare. Prin urmare, este esential ca functionarea corecta a pistolului de gresat sa fie inteleasa si gestionata de tehnicienii care se ocupa cu acest lucru. Simpla cunoastere a semnelor supraalimentarii si a subalimentarii cu vaselina de gresat poate ajuta pistolul de gresat in extinderea vietii acestuia.

Treaba-i buna si nu dureaza
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Iti spunem asta de la inceput pentru a inlatura orice suspiciune. Te intrebi in ce consta? 1. Raspundem imediat la apel si cautam impreuna solutia. Cum s-ar spune la corporatie, personalizam. Identificam problema. 2. Prin dialog ajungem la la dispozitivul de ungere care iti trebuie. 3. Il cautam pentru tine pe cel compatibil, cea potrivit sa-ti revigoreze utilajul. Si nu ne oprim aici. 4. Daca doresti, construim un mic plan de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. 5. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins? PS: nu uitam de Vaseline. Fara ele geaba pistol.

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de revizii lupta principala este aceea cu timpul. Venim si noi cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Utilajul tau nu va astepta prea mult. Adica aproape deloc.  Curand isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost o pauza.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. O ungere complete in timpul unei revizii generale largeste perioada de functionare a utilajului si il ajuta sa lucreze la indicatorii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura