Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru excavator Hitachi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi
Cod produs
GW32N4R7-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand mecanicul iti cere sa cumperi un pistol de gresat cu vaselina excavator Hitachi nou, recomandarea noastra este sa alegi doar un model original. Nu exista alternativa mai buna. Durata de viata a acestuia este mult mai lunga decat a vreunui produs aftermarket. Ca sa nu mai vorbim de fiabilitate, de rezistenta si de pret. Excelente in acest pachet. Nu iti bate joc de utilaj, lubrifiaza-l ca la carte cu acest dispozitiv premium. Il gasesti la noi in depozit. Intreaba-l pe mecanic, exact asta iti va spune.

Sunt cateva cuvinte care ne definesc. Unul dintre ele este alocentrismul. Suntem extrem de sensibili la problemele tale tehnice si ne afecteaza in aceeasi masura in care te afecteaza si pe tine. Poate chiar mai tare pentru ca luam personal orice problema tehnica. Nu ne place. De aceea, ne aprovizionam cu tot ce este bun pe piata pieselor de schimb, a instrumentelor si dispozitivelor de intretinere. Nu ne scapa nimic relevant. Aducem aici pentru ca intr-o zi vei avea nevoie de noi. Facem o echipa imbatabila.

Pistol de gresat cu vaselina excavator Hitachi de trei ori instrument
Pistoalele de gresat mai sunt cunoscute si ca decalimetre. Pistoalele de gresat pot fi de 3 tipuri: manuale, hidraulice sau electrice. In afara de aceste variante, decalimetrele sau pistoalele de gresat manuale pot fi fabricate cu un maner care sa ofere o priza buna pentru utilizator. Pistoalele de gresat manuale, sunt de dimensiuni mici si medii si pot asigura un gresat mai omogen.

Cum se face
Consultantii nostri iti ofera un scurt training profesionist. Cunostintele lor sunt vaste si le impart cu tine in mod gratuit. Preturile dispozitivelor si instrumentelor noastre sunt atractive. In ce priveste consultanta, noi iti oferim:
• Identificare corecta a problemei;
• Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie;
• Solutii personalizate
• Recomandari verificate pentru montaj, utilizare si intretinere a dispozitivului;

Livrare
Livram oriunde in tara, oriunde e garat utilajul defect. Comanda se face simplu: telefonic sau scriindu-ne. Instrumentul solicitat va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este una de urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Montajul poate fi, fie o simpla operatie cu final fericit, fie un esec total. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, mai ales la acest dispozitiv care nu solicita o manopera complexa. Nu stii niciodata ce iese, dar nu te  mira daca  iese nimic. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura