Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru vola O&K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K
Cod produs
LV0T428I-SC
Out Of stock
Descriere
Comanda cu toata increderea acest pistol de gresat cu vaselina vola O&K inainte de a incepe revizia la utilajul tau. Vei avea nevoie in mod cert de o noua ungere noua, omogena, consistenta, care sa iti faca vola rezistenta la conditiile aspre de exploatare. Profita de oferta noastra. Dupa cum vei descoperi, acest produs are un pret foarte bun. In plus, poate ajunge la tine si intr-un timp foarte scurt, adica in maxim 24 de ore. Asteptam apelul tau pentru ea la oricare dintre numerele de telefon pe care le gasesti pe site-ul nostru.

La noi in echipa nu este loc pentru incruntati. Toti sunt optimisti si conectati la tensiunea pozitiva a activitatii. Nu poti face performanta daca vii la program “chefless”, sau cu gandul ca trebuie sa scroll-ezi aiurea prin online. La noi n-ai sa vezi niciodata sa sune clientul si sa ii raspunda o voce plictisita sau repezita. Am invatat multe din organizarea de tip corporate, caci au si lucruri bune pe care le poti “fura”. Dar sunt multe lucruri pe care le poata invata corpo de la noi. Aici la noi suntem pe principiul, “toata lumea, rade, canta si danseaza”. Facem lucrurile sa se intample.

Pistol de gresat cu vaselina vola O&K care este
Pistolul de gresat este unul dintre cele mai comune instrumente pe care le veti vedea in magazinul sau uzina de fabricatie. Este un dispozitiv utilizat in mod regulat atunci cand desfasurati activitati de revizie, reparatie sau intretinere a componentelor unui utilaj. Este conceput ca sa distribuie omogen straturi de lubrifiant pe suprafetele care presupun contact sau frecare. Este un instrument usor de utilizat.

Gand la gand cu bucurie
Ce bine ajungi sa te intelegi cu clientii care iti recunosc menirea, scopul si importanta. Iar achizitia unui instrument de intretinere este unul dintre lucrurile importante. Un amanunt care defineste intregul. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, pentru ca trebuie utilizat corect, pentru ca trebuie identificat perfect, pentru ca lubrifiantii trebuie alesi in mod corect. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te aduca la decizia corecta. Asta fac specialistii nostri tehnici, doar incearca-i. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Livrare
Pistolul de gresat este pregatit sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire si poti verifica continutul inaintea platii. Ca sa nu existe probleme. Uneori, insa, daca esti prin apropiere, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montaj
Montajul dispozitivului reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu e una de o complexitate deosebita, pistolul de gresat fiind un instrument relativ simplu, dar nu pentru cei cu doua maini stangi. Pentru a evita surpriza aceasta, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura