Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru vola Komatsu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
DSJB8AEG-SC
Out Of stock
Descriere
Acest pistol de gresat cu vaselina vola Komatsu este unul dintre modele noi aparute pe piata. Este usor de manipulat, are o greutate mica, este de mare ajutor in intretinerea pieselor de schimb. Suntem la curent cele mai novatoare produse de pe piata dispozitivelor de intretinere pentru utilajele industriale si de constructii. Nu prea ne scapa nimic. Aceste produse sunt mereu in atentia noastra. Pentru ca sunt si cele mai bune. Iar cand ne ceri un decalimetru, noi nu-ti recomandam vechituri, ci pe cel mai nou. Nici nu se poate altfel!

Ne dorim sa fim prezenti permanent in viata utilajelor tale si cand e nevoie de reparatii dar si cand sunt necesare doar activitati de intretinere. Indiferent de anotimp, indiferent de vreme. De cate ori ne-o ceri. Suntem alaturi de tine chiar si indiferent de vremuri. Nu conteaza ca pot aparea revolutii in sector sau in lumea tehnologiei inalte. Nu conteaza daca legislativul schimba regulile jocului sau daca lumea se razboieste. Noi vom fi acolo pentru tine. Intotdeauna!

Pistol de gresat cu vaselina vola Komatsu scurta definitie
Durablitate, perfectiune in executie, fiabilitate, otel de cea mai buna calitate, sunt doar cateva din caracteristicile pistolului manual de gresat cu vaselina YATO. Poate fi utilizat in 3 domenii: service reparatii auto, constructii si gradina. De altfel, sculele de folosinta manuala sunt folosite cu succes de specialisti in diferite ramuri industriale.

Un cuvintel fara carnetel
Confortul clientilor nostri reprezinta un scop in sine pentru noi. Ei trebuie sa stea concentrati pe business si nu pe situatiile neprevazute. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. La noi nu este cu “plata in avans, va rog si venim noi daca e…”. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si intretinerea prin ungere a cmponentelor la fata locului, oriunde in tara.

Livrare
Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe site si decalimetrul solicitat iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Daca, insa, timpul te strange in brate, ne poti face o vizita la sediul din apropierea Bucurestiului. Ne cunostem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu poti ridica cu mana ta piesa mult dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Ne dorim sa aducem laolalta toate serviciile necesare care sa-ti sustina business-ul. Asadar, daca vrei sa ai un gresat de calitate si nu numai si iti lipseste omul care sa-l execute, iti recomandam nou un mecanic. Unul foarte bun. Nu conteaza unde in tara. Avem agenda plina cu contacte. Doar apeleaza.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura