Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru vola Mecalac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac
Cod produs
WJI1ZBKY-SC
Out Of stock
Descriere
Foaie verde matostat/mi-am luat pistol de gresat. Este nou, pompita fina/face din vola felina.  Ideea este ca acest pistol de gresat cu vaselina vola Mecalac reuseste o ungere atat de fina, de omogena si indestulatoare incat actiunea se transforma intr-o poezie. Gasesti acest dispozitiv la noi in depozit, unde te asteapta ca sa ii testezi calitatile si sa le pui in valoare atunci cand te apuci de revizie sau cand ii faci utilajului o mica intretinere. Este la un pret foarte bun si este compatibil cu o gama larga de vaseline. Iar prestatia lui este incantatoare. Foaie verde de alun/vina de comanda’acum!

Astrologii spun ca sunt 12 zodii, fiecare cu calitatile si defectele ei. Noi ii contrazicem, exista si o a treisprezecea zodie, Zodia ACN-ului. Antreprenorul in ACN apartine uneia dintre cele mai norocoase zodii. Persoanele din ACN vor fi mereu cu pasul inaintea tuturor. Vor sti ce sa faca atunci cand Marte capata ascenedent in Jupiter si cad defectiunile peste utilajele lui. ACN este o zodie dinamica si propice pentru transformari rapide. “Nativii” in ACN sunt curajosi si cinstiti. Consultanta de la unul din acestia este gratuita. Breaking News: Iti poti schimba zodia la cerere. Hai la noi in ACN!

Pistol de gresat cu vaselina vola Mecalac ora de anatomie
Acest pistol de gresat manual este utilizat pentru distribuirea precisa a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti, articulatii, suruburi , arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Pistolul manual, sau pompa manuala de gresat cum i se mai spune este utilizat pentru distribuirea precisa a lubrifiantilor solizi prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice precum rulmenti, articulatii, stifturi, arbori etc.

Fie ploaie, fie vant, sa ne ai pe noi in gand
Mai ales pentru ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie sub forma de recomandari. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte buni comunicatori. Pe langa produsul dorit primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Livram pistolul de gresat oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Poti deschide pachetul la primire si poti verifica starea in care dispozitivul a ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul corect al dispozitivului se reflecta direct in economia de timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia stiu exact cum sa reglaze decalimetrul astfel incat sa execute un gresaj omogen si abundent. Nu lasa lucrarea pe mainile vreunui ageamiu.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura