Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru excavator Mecalac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac
Cod produs
NFP7XCZ6-SC
Out Of stock
Descriere
Un pistol de gresat cu vaselina excavator Mecalac - noi am cautat si am gasit! Ce anume? Cel mai bun dispozitiv de ungere pentru excavatorul tau. Si nu ne oprim aici. Vei gasi la noi si calitatile de vaseline care se potrivesc la acesta. Deoarece, nu-i asa, sunt consumabile, deci se consuma intr-un fel sau altul. Si nu ne oprim nici aici, avem mii de scule, instrumente, piese de schimb si consumabile care le pot inlocui rapid pe cele uzate sau defecte. Iar daca tu esti in focul lucrarilor, noi te tinem mult, doar 24 de ore pana iti parvin produsele comandate. Maxim.

Specialistii nostri au o privire generala asupra afacerilor din sector. Asupra specificului lor deosebit. Astfel ei sunt capabili sa-ti ofere cele mai bune solutii indiferent de gravitatea defectiunii. Stiu totul de echipamentele mai vechi pana la cele mai noi moderne. Stiu totul despre intretinere, despre functionare, despre cum sa iti faca un plan de revizie. Sunte pasionati galaxia pieselor de schimb pentru utilaje. Si sunt pasionati sa-ti fie aproape. Vin si pun umarul ca utilajul tu sa arate mai bine. Si mai bine. Primeste-i!

Pistol de gresat cu vaselina excavator Mecalac ora de anatomie
Cate bube rele, toate-n… contul babei mele, zice o vorba romaneasca atunci cand parca toate se aduna deodata si simti ca nu mai faci fata. Dar nu dispera, prietene speriat, brigada ACN vine si rezolva situatia. Iti luam baba, o imbracam frumos, o boim, o aranjam si dintr-o data vei avea in fata o tanara domnisoara gata sa ia viata in piept. In traducere libera aceasta inseamna ca toate utilajele tale vor primi de la noi un tratament cu un cocktail unic de: know how gratuit, piese de schimb, intretinere si reparatii, astfel incat la final sa nu deosebesti un Mecalac nou de cel pe care il ai deja. Cu ACN povestile devin realitate.

Fie ploaie, fie vant, sa ne ai pe noi in gand
Mai ales pentru ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie sub forma de recomandari. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte buni comunicatori. Pe langa produsul dorit primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Livram pistolul de gresat oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Poti deschide pachetul la primire si poti verifica starea in care dispozitivul a ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul corect al dispozitivului se reflecta direct in economia de timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia stiu exact cum sa reglaze decalimetrul astfel incat sa execute un gresaj omogen si abundent. Nu lasa lucrarea pe mainile vreunui ageamiu.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura