Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru combina Claas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas
Cod produs
UZ86IM2J-SC
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri la partea mobilitate ia, in primul rand, legatura cu noi. Printre produsele de trebuinta imediata vei cauta negresit si un pistol de gresat cu vaselina combina Claas  Noi il avem in depozit.  Este original, verificat personal de specialistii nostri. Iar daca a trecut de cenzura lor, atunci fi sigur ca nu vei avea nicio problema cu el. Este cu siguranta un dispozitiv cu care iti poti face din nou combina albina aceea harnica si sanatoasa care aduna granele de pe camp. Nu trebuie decat sa o ungi bine bine si sa ii dai drumul la treaba. Spor!

Fiecare business este o carte nescrisa de povesti. Pentru ca nu este vorba numai de bani, contracte si planuri de dezvoltare. Este vorba si despre sperantele care devin reusite, de momentele de tensiune dinaintea indeplinirii unui obiectiv, de indoiala si de siguranta, de nopti pierdute si vacante abandonate, de micile sacrificii personale si chiar despre intrebarea la care uneori nu stii cum sa raspunzi, si anume daca toate acestea merita. Fireste ca ca merita. Pentru ca afacerea asta este viata ta, e tot ce ai. Si daca iti apropii si cativa parteneri care gandesc la fel ca tine, poate deveni chiar o sarbatoare. Impreuna povestim intamplari uimitoare cu finaluri fericite.

Pistol de gresat cu vaselina combina Claas iti face utilajul fit
Acest dispozitiv manual cu o capacitate de 400 ml este utilizat pentru distribuirea precisa a lubrifiantilor solizi prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice precum rulmenti, articulatii, stifturi, arbori etc.

Treaba e simpla si merita atentia ta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Iar daca nu pricepi exact in ce consta sa stii ca raspundem imediat la apel si cautam impreuna solutia. In termeni birocratici, personalizam. Identificam problema. Prin dialog ajungem la problema reala. Apoi cautam pentru tine dispozitivul compatibil, cel potrivit sa-ti revigoreze utilajul. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un plan mai vast de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins?

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de reparatii problema principala este  timpul. Noi combatem situatia cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il batem la orice ora, nu-l lasam sa se scurga ineficient. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost o pauza.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. Un utilaj insuficient uns, sau neuniform isi reduce dramatic perioada de functionare si este impiedicat sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura