Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru combina John Deere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
ZWPRYGQ3-SC
Out Of stock
Descriere
Orice lucru are un inceput. Chiar si o relatie de business cu un client. Uite, poti incepe o relatie de afaceri cu noi achizitionand acest pistol de gresat cu vaselina John Deere care se afla in depozit. Este o piesa varf de gama, vedeta seriei. Este extrem de rezistenta, testata in intretinerea a mii de alte utilaje similare. De asemenea, are un pret foarte bun. Si, serios, arata si bine. Cauta-ne pe site sau telefonic si ia legatura cu consultantii nostri. Vei avea parte de o experienta placuta.

Cand am construit acest depozit si am inceput sa il aprovizionam, am facut-o curajosi si entuziasti. Unii i-au spus entuziasmul inocentului. Ne amintim cu placere pentru ca si curajul este tot un atribut al incoentului. Prea multa intelepciune inhiba initiativa. Am vazut ce dificil este sa construiesti o cladire, d-apoi o afacere. Asta mai lipsea, sa stam pe margine si sa calculam riscurile. Da, exista risc, dar exista si puterea de a-l infrunta. Dar ce satisfactie mai mare deca atunci cand reusesti!. Stim cum se face, putem sa te invatam atatea lucruri. Vino alaturi de noi!
Pistol de gresat cu vaselina John Deere file de abecedar.

Cum putem avea grija de un pistol de gresat? Trebuie sa calculam cantitatea corespunzatoare de vaselina de gresat necesara pentru relubrifierea, de pilda, a rulmentilor pe baza volumului de livrare calibrat al pistolului de gresat YATO. E bine sa folosim un dop de evacuare pe portul de relief al rulmentului pentru a ajuta la spalarea vaselinei de gresat vechi si a reduce riscul de presiune prea mare pe rulment.

Langa tine indiferent de marime
Un moment important al afacerii tale este timpul dedicat reviziilor si intretinerii, aceasta insemnand achizitii de instrumente, scule si consumabile necesare. Produsele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie sa beneficieze de un dozaj corect, o utilizare corespunzatoare si, mai ales, trebuie sa fie insotite de toate informatiile relevante legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent. Nu conteaza cat de mare sau mica e afacerea ta. Clientii nostri sunt cu totii prioritatea numarul 1.

Livrare
Expedierea produselor din depozitul nostru decurge intotdeauna operativ, rapid si in siguranta. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat.  Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. O poti ridica direct din depozit. Suntem aproape de Bucuresti, ai acces facil pana la noi. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Pentru a evita defectiunile premature sau alte incidente neplacute, asigura-ti un gresaj executat corect doar de specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea ciocanului si, astfel, nu-ti vor face surprize neplacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura