Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru excavator Neuson

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Neuson
Cod produs
H3V2C0IO-SC
Out Of stock
Descriere
Rolul unui pistol de gresat cu vaselina excavator Neuson este acela de extinde si a fixa corespunzator si omogen vaselina pe intreaga suprafata a componentelor care au nevoie de ungere. El prezinta o rezistenta mare la uzura si, in acelasi timp, rolul ei este sa lupte impotriva uzurii.  Decalimetrul pe care il vindem noi este fabricat dintr-un material extrem de rezistent, este foarte usor de manipulat si nu necesita o manopera excesiv de complexa. Calitatea piesei este garantata de fabricant, iar noi am ales sa faca parte din gama de instrumente si dispozitive de intretinere premium a magazinului nostru. Va asteptam sa cumparati!

Optimistul spune ca iarna este doar perioada de trecere dintr-o vara in alta. Pesimistul spune ca iarna este vacanta binefacatoare dintr-un an fierbinte. Acuma, au dreptate amandoi. Pentru ca si unul si altul, daca sunt antreprenori, stau mai tot timpul pe santier impreuna cu utilajele lor, asistandu-le sau chiar operand direct pe ele. Fie ca esti pesimist, fie ca esti optimist, la momentul reviziei ajungi la ACN. Indiferent de starea ta de spirit, pistolul de gresat se afla aici, te asteapta si iti va face ziua. Echipa noastra te va intampina cu zambetul pe buze, asa cum se cuvine pentru un team profesionist si empatic.

Pistol de gresat cu vaselina excavator Neuson ora de anatomie
Acest pistol de gresat manual este utilizat pentru distribuirea precisa a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti, articulatii, suruburi , arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Pistolul manual, sau pompa manuala de gresat cum i se mai spune este utilizat pentru distribuirea precisa a lubrifiantilor solizi prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice precum rulmenti, articulatii, stifturi, arbori etc.

Fie ploaie, fie vant, sa ne ai pe noi in gand
Mai ales pentru ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie sub forma de recomandari. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte buni comunicatori. Pe langa produsul dorit primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Livram pistolul de gresat oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Poti deschide pachetul la primire si poti verifica starea in care dispozitivul a ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul corect al dispozitivului se reflecta direct in economia de timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia stiu exact cum sa reglaze decalimetrul astfel incat sa execute un gresaj omogen si abundent. Nu lasa lucrarea pe mainile vreunui ageamiu.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura