Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru tractor JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
Y7MOX83T-SC
Out Of stock
Descriere
Acest pistol de gresat cu vaselina tractor JCB o piesa de dimensiune rezonabila. Si nu e greu de manipulat.  Insa devine un dispozitiv indispensabil atunci cand utilajul tau tras pe dreapta si descompus are nevoie de o ungere ca la carte. Iar daca este un instrument important pentru tine, este important si pentru noi. Tratam cu aceeasi seriozitate fiecare solicitare, iar conditiile de livrare sunt aceleasi, indiferent de marimea obiectului. Acesta ajunge oriunde il soliciti. Platesti la primire. Si tot la primire gasesti si un certificat de garantie.

Ca tot omul citesti interesat buletinele meteo. Daca o sa fie canicula? Daca o sa fie inghet? De multe ori iti vine sa te pui la adapost, sa renunti la ziua de lucru si sa astepti o vreme mai buna. Si un decalimetru, ca tot se uzase cel vechi. Doar ca beneficiarul lucrarii n-are zile, n-are nopti, n-are anotimp si nici rabdare. Ce te faci atunci? Ne soliciti noi. Nu conteaza vremea. Si nu conteaza nici produsul caci, iata, il avem si ti-l trimitem imediat. Concluzia e simpla - viata merge inainte asa cum si bussines-ul trebuie sa mearga inainte. Indiferent de vreme!

Pistol de gresat cu vaselina tractor JCB ce trebuie sa stii
Pistolul de gresat manual este cel mai obisnuit tip de pistol de gresat si poate furniza aproximativ 1,28 grame de vaselina de gresat per pompa, care este fortata printr-o deschidere de la pompele manuale. Sunt, de asemenea, anumite tipuri de pistoale de gresat manuale care pot oferi aproximativ 0,86 grame pe pompa. In orice caz, asigurati-va ca stiti exact de ce fel de vaselina de gresat are nevoie pistolul dumneavoastra de gresat. Nu folositi niciun tip de vaselina de gresat, inafara de cel indicat.

Sfatul nostru canta, canta pentru tine!
Fa-ti o rutina din a-i contacta pe consultantii nostri atunci cand apar probleme de ordin tehnic sau mecanic sau de intretinere. Ei nu se supari, ci dimpotriva. Vei primi de la ei un sprijin folositor si, in plus, complet gratuit. Te vor indemna sa-ti cunosti mai bine utilajul si felul in care acesta ar trebui intretinut.  Fiecare utilaj are structura lui specifica si trebuie sa-i oferi atentia cuvenita. Avem idei multe, avem idei bune, ele sunt pentru tine. Nu te costa nimic, doar sa ne cauti.

Livrare
Imediat ce un operator a confirmat comanda, decalimetrul necesar ajunge la destinatie in maxim 24 de ore, indiferent in ce regiune a tarii te afli. Vei plati doar dupa ce intri in posesia produsului. Lucram cu firme de curierat serioase si operative. Bineinteles, daca ai drum prin Bucuresti sau prin apropiere, poti ridica pistolul chiar din depozitul nostru. Spune-ne doar cum ti-e mai ok, si te invitam sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Orice consultant serios iti va recomanda sa lasi efectuarea montajului pe mana unui mecanic calificat. De asemenea, si utilizarea pistolului pentru o gresiere optima. Poti alege unul dintre mecanicii cu care colaboram. Ajunge sa il solicitam si va ajunge imediat la locul unde se afla utilajul, chiar si pentru interventii complexe. Daca e necesar, putem trimite chiar un atelier mobil. Nu te lasam asa.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura