Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru vola YTO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
YTO
Cod produs
WCMZJ7S8-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca acest pistol de gresat cu vaselina vola YTO sa se infunde, sa se deterioreze sau sa pateasca diferite forme de distrugere. Lucrezi in conditii grele, cu masini grele. Nu inseamna ca te trezesti pe cap cu o problema insurmontabila. Nu, cat timp esti clientul nostru. Nu trebuie decat sa suni, sa ne spui ca vechea pompa de gresare s-a stricat si iti trimitem imediat una noua. O avem, e nou nouta, e bine construita, ce mai trebuie? Rrring!

Nu facem afirmatii gratuite si departe de noi de a fi infatuati dar atunci cand cumperi de la noi, nu primesti doar produsul dorit  si o factura. Nu doar atat, asta fac toti. Noi mai avem ceva in plus, avem o echipa care ti-a castigat increderea si simpatia.  Squad ACN este cel mai bun. Sunt No 1 in orice ranking te-ai uita.  Serviciile pe care le ofera sunt de o calitate incat iti vine sa ii imbratisezi pe toti si sa le spui, “bravo frate!”.  Isi iubesc profesia, au o experienta tehnica indelungata si inteleg exact nevoile clientilor. Bizuie-te pe ei!

Pistol de gresat cu vaselina vola YTO tema pentru astazi
Pistoalele de gresat manuale sunt folosite pentru a unge anumite puncte sau pentru a aplica vaselina pe anumite componente unde se poate ajunge usor, daca sunt sunt desprinse de utilaj. Acestea sunt potrivite pentru puncte unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

Cine cere nu piere
De la noi nu obtii doar o piesa de schimb, sau un aparat de intretinere, sau consumabile, ci si recomandari argumentate pentru revizia sau intretinerea excavatorului. Te vom asista profesionist atunci cand utilajul tau sufera defectiuni sau cand trebuie supus unei operatiuni de gresare. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Restul este gratuit.

Livrare
Echipa noastra face tot ce e posibil pentru a expedia cat mai repede produsul comandat, astfel incat tu intri in posesia lui in aproximativ 24 de ore. Acest lucru este posibil oriunde te-ai afla in tara, iar plata se face la primirea pachetului. Exista si posibilitatea de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal piesa de care ai nevoie.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Nu este nicio filosofie, un uzaj efectuat corect al pistolului va ajuta la o ungere corespunzatoare. Chiar daca pare simplu, a lucra cu produs poate fi un lucru dificil, daca nu ai minima idee despre mecanica. De aceea ai nevoie de un specialist, care sa execute operatiunea repede si bine. Daca nu ai unul, trimitem noi. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura