Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Volvo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo
Cod produs
Y5S6T3XZ-O
Out Of stock
Descriere
Comanda acum vaselina Volvo si o poti avea chiar maine! Este un lubrifiant excelent, folosit in principal pentru componentele generale ale utilajului tau, ce nu cer intrebuintarea unei unsori speciale.

Este ideala pentru piesele care lucreaza la o temperatura cuprinsa intre -20 si +120 grade C. Are un punct de picurare ridicat, stabilitate termica si mecanica foarte buna si compatibilitate si impermeabilitate remarcabile. Aceasta vaselina Volvo este perfecta pentru lubrifierea articulatiilor precum: bucse, bolturi, telescopare brat, calare si nu numai.

Te incurajam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare, pe care colegii nostri de la departamentul tehnic vor fi mai mult decat incantati sa ti le ofere. Consultanta tehnica la noi este complet gratuita, deci nu ezita sa ne suni chiar acum!

Solicita-ne acum ca doresti ca produsul sa iti fie trimis prin intermediul serviciilor de curierat rapid, si va fi al tau in cel mai scurt timp, indiferent de zona in care te afli. Plata este ramburs. Poti chiar sa verifici vizual produsul primit inainte de a-l plati, pentru a evita ulterioare neplaceri.
Noi te asteptam si la sediul firmei noastre din apropiere de Bucuresti, daca este mai avantajos pentru tine sa te prezinti direct aici si sa cumperi ce te intereseaza.

Ai incredere in profesionalismul nostru si vei avea numai de castigat! In timp, am incercat sa ne cream o echipa din ce in ce mai generoasa de mecanici profesionisti in intreaga tara, astfel incat sa iti putem oferi ajutorul de care ai nevoie intr-un timp scurt si direct la locul in care iti desfasori activitatea.
Practic, mereu ne-am dorit sa gasim solutii tot mai bune pentru a iti usura munca. Ofera-i utilajului tau o perioada de viata cat mai lunga si o performanta inegalabila, apeland la serviciile noastre. Mecanicii nostri pot realiza orice interventie e nevoie, de la montaj la reparatii, reconditionari, revizii periodice si nu numai.

Suna acum si afli mai multe!

Codul pentru acest produs: Y5S6T3XZ-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura