Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru buldoexcavator Volvo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo
Cod produs
L82I0ZG3-SC
Out Of stock
Descriere
„Ia cu tine si inima mea...” dar si acest pistol de gresat cu vaselina Volvo care se gaseste la noi in depozit. Si nu e nevoie sa il iei in America, probabil te-ar aresta direct in aeroport, caci acolo si la un stranut se duce mana la arma. Du-l doar pana la utilajul tau ca sa ii faci o intretinere cum trebuie. Nu-i da gloante, da-i vaselina. Unge-l bine peste tot, fa-l sa se simta bine. Masaj buldoexcavatoresc se mai numeste. Acum totul e in regula, nu? Toata lumea mainile sus! Nu va aud, si mai sus! Lucram veseli la ritmuri de santier.

Ne extindem permanent echipa si facem totul ca sa o avem pregatita pentru fiecare intrebare ce vine de la clienti. Suntem constienti de increderea pe care o primim de la tot mai multi si raspundem cu responsabilitate si profesionalism. Nu vorbim, ungem. Daca dezvoltarea noastra inseamna mai multi consultanti, e perfect, mai aducem. Consultantii nostri apartin unei generatii tinere, curioase si dornica sa isi construiasca o cariera de succes. Noi le oferim cele mai frumoase oportunitati. Noi si parteneriatul statornic cu clientii nostri.

Pistol de gresat cu vaselina Volvo trebuie alimentat inteligent
Desi pare un dispozitiv comun, masina de gresat are totusi cateva minime cerinte. In afara de cele de curatire after work si conservare este necesara si alimentarea ei cu lubrifiant solid compatibil. Se stie ca vaselinele sunt de nenumarate feluri si culori, avand in compozitia lor diferite pulberi metalice. Trebuie sa ne asiguram ca stim de ce fel de vaselina de gresat are nevoie pistolul de gresat pe care il folosim. Nu folosim niciun alt tip de vaselina de gresat, in afara de cel indicat.

Impartim ce-avem cu tine
Tu doar trebuie sa le spui consultantilor nostri de ce anume ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si cea mai avantajoasa. Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si profesionisti, gata sa te asiste atunci cand le-o ceri. Te tinem aproape de noi si departe de probleme.

Livrare
Livram acest dispozitiv pe care l-ai comandatat in cel mai scurt timp, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Oriunde in tara, nu exista restrictii. Modalitatea de plata este cu ramburs. Desigur ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire. Pentru a ridica personal pistolul de gresat direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de dispozitive utilizate neglijent desi efectuau o operatie simpla. De aceea suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru etapa de intretinere sau revizie. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca treaba. O utilizare ca la carte a dispozitivului promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura