Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina multifunctionala LT-4EP2 Granit 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LT-4EP2 Granit
Cod produs
H2OVX5G6-AT
Out Of stock
Descriere
Unele parti ale utilajului tau au nevoie de lubrifiere ca sa poata functiona corespunzator. De aceea trebuie sa acorzi atentie acestui aspect si sa te dotezi cu produsele potrivite. Nu poti folosi orice si oricum. Aceasta vaselina multifunctionala LT-4EP2 Granit 400g este o grasime lubrifianta de inalta calitate, pe baza de sapun de litiu si o structura cu fibre scurte din clasa 2 NLGI, cu care iti vei putea hrani la nevoie utilajul in zonele in care este ceruta o astfel de lubrifiere.

Intretinerea utilajelor tale n-a fost niciodata mai simpla. Acum, ca ne-ai gasit pe noi, poti fi sigur ca te vei descurca de minune si nu vei mai intampina surprize neplacute, daca ne urmezi sfaturile si recomandarile. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Ei cunosc foarte bine nevoile utilajului tau si iti vor furniza informatii pretioase despre el. Incearca si te vei convinge cat de usor poate fi! Cu produse de cea mai buna calitate te vei putea bucura mai multa vreme de compania si serviciile utilajului tau.

Vaselina multifunctionala LT-4EP2 Granit 400g - un ajutor de nadejde!
Aceasta vaselina multifunctionala LT-4EP2 Granit 400g se utilizeaza in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole. O poti folosi in special pentru sistemele cu lubrifiere automata, unde este necesara consistenta NLGI 2, intrucat are consistenta potrivita. Este adecvata si pentru lagari de alunecare si cilindri.

Intrebarile tale isi gasesc rapid raspunsuri…
…daca ne suni si discuti cu specialistii nostri. Am creat un serviciu de consultanta gratuita, pentru a veni in sprijinul tau. Ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi cu incredere. Te ajutam sa identifici cauzele problemelor tehnice cu care te confrunti si iti recomandam produsele potrivite ca remediu. Sau poti afla lucruri utile legate de montajul pieselor de schimb si ce ai de facut pentru a-ti intretine impecabil utilajele. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram aceasta vaselina multifunctionala LT-4EP2 Granit 400g in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura