Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina multifunctionala Shell Gadus S2 V220 Germania 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Shell GADUS S2 V220
Cod produs
DMF14QTE-AT
Out Of stock
Descriere
Fii cu ochii in paispe pe lubrifiere si vei avea numai de castigat. Aceasta vaselina multifunctionala Shell GADUS S2 V220 este destinata sistemelor cu lubrifiere automata si poate fi folosita intr-o gama larga de aplicatii. Compozitia sa imbina uleiurile minerale, sapunul de litiu si aditivi speciali pentru presiuni extreme, pentru a-ti oferi performante ridicate  Isi pastreaza caracteristicile intr-un interval extins de temperatura, astfel ca poti sa te bazezi pe eficienta sa in orice situatie, oricat de dificile ar fi conditiile de lucru.

Exploreaza intreaga noastra oferta destinata intretinerii utilajelor agricole si celor din domeniul constructiilor. Vei descoperi cu siguranta produsele potrivite nevoilor utilajului tau, iar daca ai nevoie de indrumare, nu-ti fa griji, nu esti singur. Specialistii nostri te vor ghida rabdatori, incat sa fii sigur ca faci alegerile adecvate. Suna-ne si expune-ne pe scurt problema cu care te confrunti! Ii dam noi de cap cat ai zice „peste”. Caci, daca ai nevoie, te punem si in contact cu un atelier specializat din zona ta de lucru, avem colaboratori de incredere in toata tara.

Vaselina multifunctionala Shell GADUS S2 V220 - o lubrifiere ca la carte pentru utilajul tau!
Aceasta vaselina multifunctionala Shell GADUS S2 V220 se utilizeaza in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole. O poti folosi in special pentru sistemele cu lubrifiere automata, unde este necesara consistenta NLGI 2, intrucat are consistenta potrivita. Este adecvata si pentru lagari de alunecare si cilindri.

Intrebarile tale isi gasesc rapid raspunsuri…
…daca ne suni si discuti cu specialistii nostri. Am creat un serviciu de consultanta gratuita, pentru a veni in sprijinul tau. Ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi cu incredere. Te ajutam sa identifici cauzele problemelor tehnice cu care te confrunti si iti recomandam produsele potrivite ca remediu. Sau poti afla lucruri utile legate de montajul pieselor de schimb si ce ai de facut pentru a-ti intretine impecabil utilajele. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram aceasta vaselina multifunctionala Shell GADUS S2 V220 in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura