Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina multifunctionala pe baza de litiu Granit 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Granit
Cod produs
V2OIMXAJ-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea este deosebit de importanta pentru functionarea utilajului tau. Felurite componente cer feluriti lubrifianti si nu-i intotdeauna simplu sa identifici ce si cum. Dar de asta suntem noi aici, sa-ti dam mana de ajutor de care ai nevoie. Aceasta vaselina multifunctionala Litiu Granit 400g este o grasime lubrifianta de calitate superioara, pe baza de sapun de litiu, care isi mentine proprietatile chiar si in conditii de umezeala sau de praf. Protejeaza eficient componentele impotriva uzurii si coroziunii, limitand efectele daunatoare ale frecarii.

Ca sa te asiguri ca este potrivita nevoilor utilajului tau, discuta cu specialistii nostri. Iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie, ca sa alegi in cunostinta de cauza. Si orice alta problema tehnica intampini, o poti dezbate impreuna cu noi. Vom gasi impreuna solutia cea mai eficienta, ca sa te poti bucura de randamentul dorit, prelungind viata utilajului tau. Suna-ne!

Vaselina multifunctionala Litiu Granit 400g - un ajutor de nadejde!
Aceasta vaselina multifunctionala Litiu Granit 400g se utilizeaza in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole. O poti folosi in special pentru sistemele cu lubrifiere automata, unde este necesara consistenta NLGI 2, intrucat are consistenta potrivita. Este adecvata si pentru lagari de alunecare si cilindri.

Intrebarile tale isi gasesc rapid raspunsuri…

…daca ne suni si discuti cu specialistii nostri. Am creat un serviciu de consultanta gratuita, pentru a veni in sprijinul tau. Ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi cu incredere. Te ajutam sa identifici cauzele problemelor tehnice cu care te confrunti si iti recomandam produsele potrivite ca remediu. Sau poti afla lucruri utile legate de montajul pieselor de schimb si ce ai de facut pentru a-ti intretine impecabil utilajele. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram aceasta vaselina multifunctionala Litiu Granit 400g in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura