Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina multifunctionala Lithiu EP2 Granit 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lithiu EP2 Granit
Cod produs
N4KGUDMA-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea este esentiala pentru a-ti mentine utilajul in parametri optimi de functionare. Frecarea ce are loc intre componente, conditiile de lucru nu tocmai prielnice si solicitarea intensa au un impact semnificativ asupra componentelor utilajului tau si, cu timpul, intervine uzura, daca nu le protejezi corespunzator.    O astfel de vaselina multifunctionala Lithiu EP2 Granit este un produs ce n-ar trebui sa-ti lipseasca, fiind ideala pentru sistemele cu lubrifiere automata. Este o grasime lubrifianta de calitate superioara, pe baza de sapun de litiu, care isi mentine proprietatile intr-un interval extins de temperatura, ca sa te poti baza pe ajutorul sau in orice conditii.

Alege inspirat si vei avea cele mai bune rezultate. Nu e atat de greu sa-ti mentii utilajul pe pozitii, trebuie doar sa stii la cine sa apelezi cand dai de greu. Adicatelea la noi - pentru ca iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a depasi obstacolele ce-ti ies in cale. Defectiunile se rezolva rapid si, in plus, te invatam si ce ai de facut ca se previi altele, pe viitor. Mai mult, gasesti la noi produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor, astfel ca reteta succesului e ca si pusa in practica. Suna-ne si convinge-te!

Vaselina multifunctionala Lithiu EP2 Granit - un ajutor de nadejde!
Aceasta vaselina multifunctionala Lithiu EP2 Granit 400g se utilizeaza in echipamente industriale, utilaje, autovehicule si echipamente agricole. O poti folosi in special pentru sistemele cu lubrifiere automata, unde este necesara consistenta NLGI 2, intrucat are consistenta potrivita. Este adecvata si pentru lagari de alunecare si cilindri.

Intrebarile tale isi gasesc rapid raspunsuri…
…daca ne suni si discuti cu specialistii nostri. Am creat un serviciu de consultanta gratuita, pentru a veni in sprijinul tau. Ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi cu incredere. Te ajutam sa identifici cauzele problemelor tehnice cu care te confrunti si iti recomandam produsele potrivite ca remediu. Sau poti afla lucruri utile legate de montajul pieselor de schimb si ce ai de facut pentru a-ti intretine impecabil utilajele. Contacteaza-ne si fa-ti mai simpla misiunea!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram aceasta vaselina multifunctionala Lithiu EP2 Granit in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca-ti este la indemana, poti veni direct la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

• Culoare naturala deschisa
• Clasa 2 NLGI
• Marcaj conform DIN 51502, tip K2K-25
• Punct de picurare: aproximativ 190 C
• interval de temperatura: -30 C pana la +130 C (pentru o perioada scurta de timp pana la +140 C)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura