Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina universala Prista LI EP2 400gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
MYDELR2P-MI
Out Of stock
Descriere
Fara urma de indoiala, utilajul tau va performa cu aceasta Vaselina Universala Prista LI EP2 400gr care este rezistenta la apa si protejeaza componentele gresate impotriva uzurii si coroziunii. Are cele mai bune referinte de utilizare in siguranta pentru lubrifierea corecta a pieselor utilajului tau.

Cere o oferta, telefonic sau online! Performanta poate fi atinsa doar cu produse de prima mana! Echipa noastra te va intampina cu profesionalism si apreciere pentru munca grea pe care o depui. Poti conta pe sprijinul nostru oricand ai nevoie de produse de buna calitate, cu garantie, livrate prompt, si pe celelalte servicii pe care le gasesti pe site! Suna-ne la numerele afisate si vom gasi impreuna cea mai buna solutie de intretinere pentru utilajul tau!

Vaselina Universala Prista LI EP2 400gr - pentru functionarea impecabila a utilajului tau!
Toate componenetele aflate in miscare, asigura mobilitatea utilajului tau! Aceasta vaselina  greseaza corect componentele, asigurand astfel functionarea impecabila. Poti conta pe eficienta produselor pe care ti le recomandam, ai incredere maxima in utilajul tau atunci cand el este intretinut corespunzator!

Esti in impas? Suntem aici pentru tine!
Sa nu ti se para un lucru lipsit de importanta, sau un lux inutil folosirea in orice instanta a produselor adecvate. Dimpotriva, siguranta ta va creste, vei avea mereu multumirea sa-ti vezi utilajul in stare impecabila de functionare. Pentru orice detaliu, echipa noastra tehnica e gata sa-ti ofere consultanta tehnica gratuita, sa te ajute sa gasesti produsele potrivite, sa-ti dea toate datele de care ai nevoie.

Livrare
Avem viteza maxima la livrare. In 24 de ore de la plasarea comenzii vei primi aceasta Vaselina Universala Prista LI EP2 400gr sau o poti ridica imediat de la sediul nostru, daca vrei.

Specificatii tehnice

Ulei mineral
Factor de ingrosare: sapun de litiu si calciu
Temperatura: de la -30C  pana la +120C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura