Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Komatsu Micro Clutch Lukoil 30W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu Micro Clutch Lukoil 30W
Cod produs
ZXVJM8CR-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-i suficient sa ai un utilaj performant, trebuie sa-i asiguri si o intretinere corespunzatoare care sa-l ajute sa-si arate intreg potentialul. Conteaza foarte mult cum ii asiguri lubrifierea, ce produse folosesti, iar atunci cand nu esti sigur ce fel de lubrifiant ar avea nevoie, mai bine ne intrebi. Cosultantii nostri raspund cu drag solicitarilor tale si te ajuta sa iei decizii in cunostinta de cauza. Contacteaza-ne!

Iti recomandam acest ulei Komatsu Micro Clutch Lukoil 30W de calitate superioara, conceput pentru utilajele din domeniul constructiilor. Este un ulei mineral cu aplicabilitate universala, de care mecanismele utilajului tau au mare nevoie. Pentru ca acolo unde exista frecare trebuie sa fie si lubrifiere, altfel ies scantei.

Ulei Komatsu Micro Clutch Lukoil 30W - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei Komatsu Micro Clutch Lukoil 30W iti protejeaza utilajul si componentele sale de coroziune si uzura prematura, incat te poti bucura de el mai mult timp. Lubrifierea insuficienta sau necorespunzatoare poate compromite piesele utilajului tau, de aceea trebuie sa ii acorzi maxima atentie. Uleiul acesta poate fi utilizat in motoare, transmisii Powershift, transmisii manuale, actionari laterale, axe de actionare, trolii de cablu, sisteme hidraulice si actionari hidrostatice rulante, conform specificatiilor producatorului. Reduci astfel numarul consumabilelor care iti sunt necesare pentru buna functionare a utilajului tau.

Daca ai intrebari, suna-ne si vei primi raspunsuri!
Vrem sa-ti usuram misiunea, de aceea am creat un serviciu de consultanta gratuita, prin care obtii informatiile de care ai nevoie pentru o intretinere ca la carte a utilajelor tale. Specialistii nostri isi pun la bataie cunostintele si priceperea pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii. Fie ca este vorba de piese de schimb sau alte consumabile de care utilajele tale au nevoie, vei gasi la noi raspunsurile pe care le cauti. Contacteaza-ne!

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei Komatsu Micro Clutch Lukoil 30W cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, potiveni si la sediul nostru, in apropierea capitalei.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura