Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Komatsu-Dresser Lukoil 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu-Dresser Lukoil 10W
Cod produs
R2BSQ67M-AT
Out Of stock
Descriere
Fa-ti temele in privinta lubrifierii si vei vedea cum multe dintre incidentele de natura tehnica vor disparea, pentru ca multe defectiuni au drept cauza o lubrifiere deficitara. Unele componente au nevoie de lubrifiere cum avem noi de aer, asadar trebuie sa fii foarte atent la acest aspect si sa actionezi in consecinta. Acest ulei transmisie Komatsu-Dresser Lukoil 10W este un lubrifiant mineral universal de calitate superioara, destinat utilajelor din constructii.  Alegerea ideala cand vrei performanta maxima si un utilaj in cea mai buna stare.

Ca sa te asiguri ca este produsul potrivit nevoilor utilajului tau, suna-ne si discuta cu specialistii nostri. Un sfat competent te poate scuti de multe batai de cap. Decat sa gresesti, mai bine intrebi. Utilajele tale necesita ingrijire speciala, cu produse de cea mai buna calitate, ca sa poata face fata cu brio solicitarii intense la care sunt supuse.

Ulei transmisie Komatsu-Dresser Lukoil 10W - un lubrifiant de prima clasa pentru utilajul tau!
Acest ulei transmisie Komatsu-Dresser Lukoil 10W tine departe coroziunea si previne uzura prematura a pieselor de schimb, astfel ca utilajul tau se va mentine in parametri optimi vreme indelungata. Poate fi utilizat acest ulei in motoare, transmisii Powershift, transmisii manuale, actionari laterale, axe de actionare, trolii de cablu, sisteme hidraulice si actionari hidrostatice rulante, conform specificatiilor producatorului. Are aplicabilitate universala, asadar vei reduce din numarul consumabilelor de care ai nevoie pentru intretinerea utilajului tau.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Stim ca uneori pot fi necesare informatii in plus, adaptate utilajului tau si nevoilor sale, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Iti va fi mai simplu sa gestionezi aspectele tehnice cu indrumare avizata din partea unor specialisti in domeniu. Contacteaza-ne si expune-ne situatia cu care te confrunti! Vom gasi cele mai eficiente solutii si, daca-ti doresti, putem concepe un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau.

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei transmisie Komatsu-Dresser Lukoil 10W cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura