Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Allison C-4 Lukoil 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Allison C-4 Lukoil 10W
Cod produs
WCOPZ8YM-AT
Out Of stock
Descriere
Nu neglija lubrifierea daca-ti doresti performanta si un ritm de lucru cat mai bun. Utilajul tau are nevoie de lubrifianti calitativi, care sa-i ofere resursele necesare bunei functionari. Si trebuie sa-i dai cat ii trebuie, atunci cand trebuie. Asigura-te ca nu ramai in pana de ulei si ca ai la indemana intotdeauna produsul potrivit. Iti recomandam acest ulei transmisie Allison C-4 Lukoil 10W cu aplicabilitate universala, destinat utilajelor din constructii. Calitatea sa va fi cu siguranta pe placul utilajului tau, iar componentele sale se vor mentine in parametri optimi mai multa vreme.

Ca doar nu-ti doresti sa fii intrerupt prea des. Daca ai grija la lubrifiere, previi semnificativ frecventa defectiunilor. Apeleaza cu incredere la noi, avem produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor tale si, in plus, iti oferim si suport tehnic, ca sa-ti fie mai usor periplul in lumea lor. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Afli ce-si doresc utilajele tale si cum le poti prelungi viata cat mai mult timp. Cu noi ca parteneri ai tai, lucrurile devin mai simple!

Ulei transmisie Allison C-4 Lukoil 10W - lubrifiere impecabila pentru utilajul tau!
Acest ulei transmisie Allison C-4 Lukoil 10W 10W tine departe coroziunea si previne uzura prematura a pieselor de schimb, astfel ca utilajul tau se va mentine in parametri optimi vreme indelungata. Poate fi utilizat acest ulei in motoare, transmisii Powershift, transmisii manuale, actionari laterale, axe de actionare, trolii de cablu, sisteme hidraulice si actionari hidrostatice rulante, conform specificatiilor producatorului. Are aplicabilitate universala, asadar vei reduce din numarul consumabilelor de care ai nevoie pentru intretinerea utilajului tau.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Stim ca uneori pot fi necesare informatii in plus, adaptate utilajului tau si nevoilor sale, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Iti va fi mai simplu sa gestionezi aspectele tehnice cu indrumare avizata din partea unor specialisti in domeniu. Contacteaza-ne si expune-ne situatia cu care te confrunti! Vom gasi cele mai eficiente solutii si, daca-ti doresti, putem concepe un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau.

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei transmisie Allison C-4 Lukoil 10W 10W cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura