Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Lukoil 10W-40 API CJ-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lukoil 10W-40 API CJ-4
Cod produs
KOZDYV0E-AT
Out Of stock
Descriere
Alege ce e mai bun pentru motorul utilajului tau, caci el este baza. Ai mare grija la lubrifiere, ca sa nu intampini neplaceri. Acest ulei motor Lukoil 10W-40 API CJ-4 de inalta calitate si super-inalta-performanta (SHPD) face parte din categoria uleiurilor sintetice, astfel ca este mai stabil si ofera mai putina frecare decat cele minerale, rezistand mai mult timp. Fiind totodata un ulei multigrad, isi va pastra proprietatile intr-un anumit interval de temperatura, te poti baza pe el chiar si in conditii mai dificile de exploatare.

Detaliile tehnice pot parea complicate, dar cu sprijin adecvat, vei naviga cu usurinta printre ele. Iti punem la dispozitie o echipa de specialisti pe care ii poti consulta in legatura cu chestiunile care iti dau batai de cap. Suna-ne si cere mai multe informatii despre intretinerea utilajului tau. Te ajutam cu drag!

Ulei motor Lukoil 10W-40 API CJ-4 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei motor Lukoil 10W-40 API CJ-4 destinat motoarelor echipate cu filtru de particule Diesel (DPF) iti ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce echivaleaza cu o durata mai lunga de viata a filtrului de particule si il face mai prietenos cu mediul. Totodata, are la baza o tehnologie avansata de aditivare, care iti garanteaza intervale maxime de schimb de ulei si o lubrifiere rapida, prelungind durata de viata a motorului.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Raspundem cu drag solicitarilor tale, ori de cate ori ai nevoie de ajutor. N-ai de ce sa-ti mai bati capul sau sa-ti pierzi timpul in cautare de informatii, pentru ca iti oferim consultanta gratuita. Stim cat de important e sa rezolvi dintr-un foc problemele cu care te confrunti, iar sfaturile unor experti pot fi deosebit de valoroase in momentele-cheie. Contacteaza-ne si lasa grijile in seama noastra!

Nu-ti fa griji, acest ulei motor Lukoil 10W-40 API CJ-4 ajunge repede la tine. In cel mult o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si coletul pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, il poti ridica si de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Conceput pentru motoarele diesel ale vehiculelor comerciale echipate cu sistem de recirculare a gazelor de esapament (EGR), tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR) si filtru de particule Diesel (DPF), conform reglementarilor privind emisiile, EURO V si VI. Poate fi utilizat, de asemenea, si in motoarele EURO I, II, III si IV.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura