Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie API CF-2 Lukoil 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
API CF-2 Lukoil 10W
Cod produs
SKR7JHCV-AT
Out Of stock
Descriere
In alimentatia noastra, uleiul este unul dintre alimentele de baza. La fel stau lucrurile si pentru utilajul tau. Caci pentru el, uleiul este unul dintre produsele de intretinere de baza, tot un fel de aliment am putea spune. Asa cum noua, oamenilor, ne pot face rau alimentele de calitate indoielnica, la fel si utilajul tau ar putea fi afectat de folosirea unui lubrifiant de slaba calitate. Acest ulei transmisie API CF-2 Lukoil 10W este un lubrifiant mineral universal de calitate superioara, destinat utilajelor din domeniul constructiilor. Este alegerea ideala pentru multiple aplicatii si randament maxim din partea utilajului tau.

Daca nu esti convins ca s-ar potrivi utilajului tau, suna-ne! Specialistii nostri vor sti sa dea de cap dilemei tale. Si iti pot furniza, in plus, informatii pretioase privind intretinerea utilajului tau. Alaturi de noi, misiunea ta devine mai usoara. Te scutim de eforturi suplimentare si iti oferim solutii eficiente pentru problemele tehnice pe care le intampini.

Ulei transmisie API CF-2 Lukoil 10W - o alegere isteata pentru utilajul tau!
Acest ulei transmisie API CF-2 Lukoil 10W tine departe coroziunea si previne uzura prematura a pieselor de schimb, astfel ca utilajul tau se va mentine in parametri optimi vreme indelungata. Poate fi utilizat acest ulei in motoare, transmisii Powershift, transmisii manuale, actionari laterale, axe de actionare, trolii de cablu, sisteme hidraulice si actionari hidrostatice rulante, conform specificatiilor producatorului. Are aplicabilitate universala, asadar vei reduce din numarul consumabilelor de care ai nevoie pentru intretinerea utilajului tau.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Stim ca uneori pot fi necesare informatii in plus, adaptate utilajului tau si nevoilor sale, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Iti va fi mai simplu sa gestionezi aspectele tehnice cu indrumare avizata din partea unor specialisti in domeniu. Contacteaza-ne si expune-ne situatia cu care te confrunti! Vom gasi cele mai eficiente solutii si, daca-ti doresti, putem concepe un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau.

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei transmisie API CF-2 Lukoil 10W cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura