Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie API GL-4 Lukoil 10W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
API GL-4 Lukoil 10W
Cod produs
OKR3JSQN-AT
Out Of stock
Descriere
Cand lubrifierea lasa de dorit, fie pentru ca uleiul nu este unul potrivit sau de calitate, fie pentru ca este insuficient, te trezesti cu probleme mai mici sau mai mari. Componentele utilajului tau incep sa dea semne de uzura si, in ansamblu, este evident ca e ceva in neregula. Cu un ulei transmisie API GL-4 Lukoil 10W de calitate superioara ca acesta, utilajul tau va functiona vreme indelungata in parametri optimi. Asa cum il ingrijesti, asa il ai. Iar lubrifierea este unul dintre aspectele esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere.

Gasesti la noi produse de cea mai buna calitate destinate intretinerii utilajelor tale. Le alegem pe spranceana, ca sa iti oferim doar ce e mai bun si ne aprovizionam constant depozitul, ca sa nu fie nevoie sa astepti prea mult produsul dorit. In plus, iti oferim si asistenta tehnica de care poti avea nevoie in multe situatii. Cum ar fi si acum, cu uleiul despre care vorbim aici. Daca nu esti sigur de compatibilitatea sa cu utilajul tau, suna-ne! Specialistii nostri iti stau la dispozitie si raspund intrebarilor tale.

Ulei transmisie API GL-4 Lukoil 10W - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei transmisie API GL-4 Lukoil 10W tine departe coroziunea si previne uzura prematura a pieselor de schimb, astfel ca utilajul tau se va mentine in parametri optimi vreme indelungata. Poate fi utilizat acest ulei in motoare, transmisii Powershift, transmisii manuale, actionari laterale, axe de actionare, trolii de cablu, sisteme hidraulice si actionari hidrostatice rulante, conform specificatiilor producatorului. Are aplicabilitate universala, asadar vei reduce din numarul consumabilelor de care ai nevoie pentru intretinerea utilajului tau.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Stim ca uneori pot fi necesare informatii in plus, adaptate utilajului tau si nevoilor sale, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Iti va fi mai simplu sa gestionezi aspectele tehnice cu indrumare avizata din partea unor specialisti in domeniu. Contacteaza-ne si expune-ne situatia cu care te confrunti! Vom gasi cele mai eficiente solutii si, daca-ti doresti, putem concepe un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau.

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei transmisie API GL-4 Lukoil 10W cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura