Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Lukoil 15W-40 API CI-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lukoil 15W-40 API CI-4
Cod produs
YTE1SG25-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea este foarte importanta pentru functionarea utilajului tau. Mai ales cand vine vorba de motor, unde ai nevoie de un ulei de cea mai buna calitate ca sa obtii performantele dorite. Cu un ulei motor Lukoil 15W-40 API CI-4 poti fi sigur ca vei avea cele mai bune rezultate, pentru ca este un ulei de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD). Unde nu mai pui ca este si prietenos cu mediul. Motorul utilajului tau are nevoie de un astfel de ulei mineral, multigrad ca sa se simta rasfatat.

Ofera-i utilajului tau intretinerea corespunzatoare si vei putea lucra nestingherit, fara intreruperi neprevazute. Nu este deloc greu, mai ales daca ai parteneri de nadejde cum suntem noi. Avem o sumedenie de piese de schimb si produse destinate intretinerii utilajelor agricole si de constructii, toate alese pe spranceana, pentru ca nu facem rabat la calitate. In plus, venim in intampinarea nevoilor tale cu o echipa de consultanti bine pregatiti care sa te indrume la nevoie. Contacteaza-ne!

Ulei motor Lukoil 15W-40 API CI-4 - alegerea ideala pentru lubrifierea motorului!
Acest ulei Lukoil 15W-40 API CI-4 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Nu stii daca e compatibil? Intreaba-ne!
Pentru ca ai consultanta gratuita, ca sa fii sigur ca ai facut achizitia potrivita. De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor gata sa te scoata la liman? Suna-ne si primesti informatii pretioase pentru intretinerea utilajelor tale, ca sa stii mereu ce ai de facut pentru obtinerea performantei pe care ti-o doresti.

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti vom livra acest ulei motor Lukoil 15W-40 API CI-4 in cel mult 24 de ore. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura