Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Mercedes Benz 228.3 Lukoil 15W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mercedes Benz 228.3 Lukoil 15W-40
Cod produs
SIN6QCZ9-AT
Out Of stock
Descriere
Fara o lubrifiere optima, motorul utilajului tau ar da cam des rateuri si activitatea ta ar fi compromisa. Evita astfel de momente neplacute cu un ulei Mercedes Benz 228.3 Lukoil 15W-40 de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD). Avand la baza tehnologii inovatoare, uleiul acesta mineral ii ofera motorului hrana de care are nevoie pentru a da randamentul scontat. Bucura-te de un ritm de lucru sustinut, fara sincope, mai mult timp.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre acest produs sau despre intretinerea utilajelor tale, la modul general, consultantii nostri iti stau la dispozitie. Orice problema tehnica ai intampina, ii dam de cap si o vom remedia cu piese de cea mai buna calitate. Contacteaza-ne si vei vedea ce simplu poate fi!

Ulei Mercedes Benz 228.3 Lukoil 15W-40 - lubrifiere de top pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor Mercedes Benz 228.3 Lukoil 15W-40 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Nu stii daca e compatibil? Intreaba-ne!
Pentru ca ai consultanta gratuita, ca sa fii sigur ca ai facut achizitia potrivita. De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor gata sa te scoata la liman? Suna-ne si primesti informatii pretioase pentru intretinerea utilajelor tale, ca sa stii mereu ce ai de facut pentru obtinerea performantei pe care ti-o doresti.

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti vom livra acest ulei motor Mercedes Benz 228.3 15W40 in cel mult 24 de ore. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon de 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura