Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Lukoil 15W-40 API CI-4 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lukoil 15W-40 API CI-4
Out Of stock
Descriere
Fara o lubrifiere optima, motorul masinariei tale va avea de suferit. Asigura-te ca ii oferi un lubrifiant adecvat nevoilor sale, care sa-l poata proteja cum se cuvine,iar el va putea da randamentul pe care ti-l doresti. Acest ulei Lukoil 15W-40 API CI-4 ii va oferi motorului tau ingrijirea de care are nevoie, gratie formulei sale speciale. Este un lubrifiant mineral, multigrad, de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD) - ca sa poti obtine performanta chiar si in conditii dificile. Pune-l la incercare!

Cu ingredientele potrivite, succesul e mai accesibil decat crezi. Pentru bunul mers al activitatii tale, intretinerea utilajelor tale joaca un rol esential. Sunt momente in care esti nevoit sa inlocuiesti cate o piesa care s-a uzat, altele in care trebuie sa schimbi uleiul si tot asa. Cand iti planifici pas cu pas ce ai de facut, e mai usor sa depasesti obstacolele si sa obtii performanta dorita. Vei gasi la noi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti putea intretine impecabil utilajele. Suna-ne si afla mai multe!

Ulei Lukoil 15W-40 API CI-4 - un lubrifiant de top pentru motoare puternice in orice situatie!
Acest ulei Lukoil 15W-40 API CI-4 ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Tehnologia avansata de aditivare iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
De ce sa-ti prinzi tu urechile cu amanunte tehnice, cand specialistii nostri iti stau la dispozitie? Oricand ai vreo dilema sau nu dai de cap vreunei defectiuni, suna-ne si rezolvam. Vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Simplu, rapid, eficient! Si, nu in ultimul rand - gratuit!

Stim cat de pretios e timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei Lukoil 15W-40 API CI-4 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura