Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 03C Lukoil 30W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 03C Lukoil 30W
Cod produs
GZ9XLW12-AT
Out Of stock
Descriere
Protejeaza-ti utilajul cu produse de cea mai buna calitate, ca sa faca fata cu brio solicitarii intense la care sunt supuse. Lubrifierea este extrem de importanta pentru utilajul tau si pentru piesele din componenta sa. Verifica periodic daca nivelul de lubrifiere este corespunzator si asigura-te ca il mentii in parametri optimi. Alege acest ulei ZF TE-ML 03C Lukoil 30W cu aplicabilitate universala, destinat utilajelor din constructii. Este un ulei mineral de cea mai buna calitate, de care utilajul tau se va indragosti cu siguranta, iar tu vei face economii importante.

Cu ingredientele potrivite si parteneri de nadejde, succesul este ca si asigurat. Ofera-i utilajului tau intretinerea de care are nevoie si te va rasplati prin randament maxim si performanta de lunga durata. Suna-ne si afla totul despre intretinerea utilajului tau!

Ulei ZF TE-ML 03C Lukoil 30W - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei ZF TE-ML 03C Lukoil 30W iti protejeaza utilajul si componentele sale de coroziune si uzura prematura, incat te poti bucura de el mai mult timp. Lubrifierea insuficienta sau necorespunzatoare poate compromite piesele utilajului tau, de aceea trebuie sa ii acorzi maxima atentie. Uleiul acesta poate fi utilizat in motoare, transmisii Powershift, transmisii manuale, actionari laterale, axe de actionare, trolii de cablu, sisteme hidraulice si actionari hidrostatice rulante, conform specificatiilor producatorului. Reduci astfel numarul consumabilelor care iti sunt necesare pentru buna functionare a utilajului tau.

Daca ai intrebari, suna-ne si vei primi raspunsuri!
Vrem sa-ti usuram misiunea, de aceea am creat un serviciu de consultanta gratuita, prin care obtii informatiile de care ai nevoie pentru o intretinere ca la carte a utilajelor tale. Specialistii nostri isi pun la bataie cunostintele si priceperea pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii. Fie ca este vorba de piese de schimb sau alte consumabile de care utilajele tale au nevoie, vei gasi la noi raspunsurile pe care le cauti. Contacteaza-ne!

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei ZF TE-ML 03C Lukoil 30W cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea capitalei.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura