Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei de transmisie ZF TE-ML 17E 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 17E 10W30
Cod produs
F8PDSCH6-C
Out Of stock
Descriere
Vrei un ulei de transmisie pentru tractor sau masini agricole? Opteaza pentru acest ulei de transmisie ZF TE-ML 17E 10W30 care este un produs multifunctional (U.T.T.O. - Ulei universal pentru tractoare) pentru transmisii si sisteme hidraulice.

Lubrifiantul este conceput de Petromax si trebuie utilizat pentru schimbarea treptelor de viteza, frana transmisii si baie de ulei, reductoare laterale, reductoare de roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghidaj mecanic si hidrostatic al tuturor masinilor agricole si echipamentelor de terasament ori de cate ori este necesar un produs care sa respecte versiuni mai noi ale caietului de sarcini.

Indicele inalta de vascozitate indica faptul ca reactia servo-controalelor este garantata in orice conditii de temperatura. Uleiul are si proprietati anti-uzura ridicate, anti-lipire si anti-alunecare - este potrivit pentru imbunatatirea eficientei circuitului hidraulic si al sistemului de franare. Totodata, consumul scazut de energie este garantat la folosirea acestuia, de aceea este recomandat cu incredere.

Pe stocul nostru il gasesti mereu la 5L, 20L si 208L. Daca vrei sa comanzi, suna la numerele de telefon afisate, scrie-ne pe Whatsapp sau completeaza formularul online propus pe site.

Daca ai nevoie de ajutor la alegerea uleiului ia legatura cu consilierii nostri! Ei iti acorda consultanta tehnica de specialitate la orice comanda dorita.

Pentru expedierea uleiului in localitatea ta solicita livrarea azi si iti ajunge maine. Plata se face in sistem ramburs si poti verifica produsul in prezenta curierului. O alta optiune este de a ridica uleiul de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Poti solicita prin intermediul nostru si interventia unui mecanic atunci cand productivitatea utilajului tau este afectata de probleme tehnice. Astfel, un specialist va fi la locatia indicata de tine in cel mai scurt timp posibil deoarece cei cu care colaboram sunt din diferite zone ale tarii. Daca vrei sa programezi o reparatie sau doresti mai multe detalii, ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Codul pentru acest produs: F8PDSCH6-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura