Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 05E Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 05E Petromax 10W30
Cod produs
WDCRVT3E-AT
Out Of stock
Descriere
Munca in agricultura este solicitanta, utilajele tale au nevoie de o intretinere corespunzatoare ca sa poata face fata cu brio provocarilor cotidiene. Inainte de toate, asigura-te ca sunt bine lubrifiate. E importanta si calitatea, dar si cantitatea, daca vrei sa obtii randament maxim. Acest ulei ZF TE-ML 05E Petromax 10W30 satisface nevoile utilajelor din agricultura in ce priveste lubrifierea. Se descurca de minune si la rece, si la cald, garantand reactia corespunzatoare a servo-directiilor, deoarece are un indice ridicat de vascozitate. Astfel, stii ca te poti baza pe el in orice situatie.

Cand mizezi pe calitate, e usor sa-ti faci planuri de viitor. Si e important sa stii ca ai pe cine te baza atunci cand intampini obstacole. Suntem alaturi de tine cu produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor tale, dar si cu asistenta tehnica de care ai nevoie. Ca sa-ti fie mult mai usor sa treci peste orice incercare, suna-ne! Te vei simti ca intre prieteni.

Ulei ZF TE-ML 05E Petromax 10W30 - un ajutor de nadejde!
Acest ulei ZF TE-ML 05E Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional pentru tractoare si celelalte utilaje agricole, ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic. Ofera protectie ridicata impotriva uzurii si, datorita proprietatilor sale anti-lipici si anti-alunecare ofera eficienta maxima sistemului de franare.

De ce sa-ti bati capul? Intreaba-ne pe noi!
Pentru orice problema de natura tehnica intampini cu utilajele tale, iti oferim consultanta gratuita. Specialistii nostri te ajuta sa depistezi cauzele defectiunilor si sa identifici remediile potrivite. Scutesti astfel timp si eforturi suplimentare si afli si lucruri interesante despre utilajele tale si cum le poti intretine impecabil. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje!

Promptitudinea este unul dintre principiile dupa care ne ghidam, de aceea iti vom livra acest ulei ZF TE-ML 05E Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Sau, daca vrei, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura