Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Allison C4 Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Allison C4 Petromax 10W30
Cod produs
PTDJ49I7-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau iti este cel mai apropiat partener in activitatea pe care-o desfasori. Ajuta-l, ca sa te poata si el ajuta la randul sau. O lubrifiere insuficienta sau necorespunzatoare ii afecteaza serios ritmul de lucru si functionarea, asadar, ai grija sa-l hranesti asa cum trebuie. Pentru tractoare si orice fel de echipamente agricole, iti recomandam acest ulei transmisie Allison C4 Petromax 10W30 multifunctional. Iti protejeaza eficent utilajul impotriva uzurii si are proprietati anti-lipici si anti-alunecare care iti asigura cea mai buna eficienta a sistemului de franare dar si o reducere a consumului de energie. Formula sa speciala imbunatateste eficienta in circuitul hidraulic. In plus, are un indice ridicat de vascozitate, care iti garanteaza reactia servo-comenzilor in toate conditiile de temperatura. Incearca-l si vei vedea diferenta!

Mizeaza pe calitate si te vei bucura de randament maxim si inalta performanta! Cunoastem nevoile utilajului tau si iti punem la dispozitie o gama larga de produse de calitate superioara destinate intretinerii sale. Poate ca defectiunile sunt inevitabile, dar, cu produsele potrivite, le poti reduce frecventa, imbunatatindu-ti performantele. Suna-ne, specialistii nostri sunt gata sa-ti ofere suportul tehnic de care ai nevoie!

Ulei transmisie Allison C4 Petromax 10W30 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei transmisie Allison C4 Petromax 10W30 este un produs multifunctional ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic pentru toate utilajele si echipamentele agricole. De altfel si numele il descrie foarte bine UTTO - Universal Tractor Transmission Oil.

De vrei sa afli mai multe, intreaba-ne!
N-ai cum sa le stii chiar pe toate si de multe ori n-ai timpul necesar sa te documentezi intr-o problema anume. Ca sa te scutim de eforturi, am creat un serviciu de consultanta gratuita la care poti apela cu incredere ori de cate ori ai o nelamurire de natura tehnica sau vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si nevoile sale de intretinere. Specialistii nostri si-au facut constiinciosi temele si raspund cu drag solicitarilor si intrebarilor tale. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram acest ulei transmisie Allison C4 Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura