Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Kubota UDT Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
KUBOTA UDT Petromax 10W30
Cod produs
I6FH1CTB-AT
Out Of stock
Descriere
Cu lubrifierea nu-i de gluma, daca lipseste sau nu e cum ar trebui sa fie, piesele incep sa pice una dupa alta. In agricultura solicitarile sunt intense si se lucreaza adesea la temperaturi ridicate. Ai nevoie de utilaje corespunzator lubrifiate, daca vrei sa-ti poti face treaba cu ele. Tractorului ii sade bine pe camp, nu in service. Acest ulei transmisie Kubota UDT Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional destinat utilajelor agricole. Este pregatit sa infrunte orice temeperatura, pentru ca are un indice ridicat de vascozitate. Este de mare ajutor in circuitul hidraulic, imbunatatindu-i eficienta. Si, una peste alta, face si economii la energie. Ca sa fie in ton cu vremurile.

De vrei sa afli mai multe despre lubrifianti sau despre piesele de schimb necesare utilajelor tale, suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Si, ori de cate ori ai nevoie, te poti baza pe noi. Iti oferim produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor, la pachet cu suportul tehnic de care poti avea adeseori nevoie. Alaturi de noi faci economii importante. Contacteaza-te si convinge-te!

Ulei transmisie KUBOTA UDT Petromax 10W30 - un lubrifiant de calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest ulei transmisie KUBOTA UDT Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional pentru tractoare si celelalte utilaje agricole, ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic. Ofera protectie ridicata impotriva uzurii si, datorita proprietatilor sale anti-lipici si anti-alunecare ofera eficienta maxima sistemului de franare.

De ce sa-ti bati capul? Intreaba-ne pe noi!
Pentru orice problema de natura tehnica intampini cu utilajele tale, iti oferim consultanta gratuita. Specialistii nostri te ajuta sa depistezi cauzele defectiunilor si sa identifici remediile potrivite. Scutesti astfel timp si eforturi suplimentare si afli si lucruri interesante despre utilajele tale si cum le poti intretine impecabil. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje!

Promptitudinea este unul dintre principiile dupa care ne ghidam, de aceea iti vom livra acest ulei transmisie KUBOTA UDT Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Sau, daca vrei, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura