Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie John Deere J20C Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere J20C Petromax 10W30
Cod produs
EU4K76PT-AT
Out Of stock
Descriere
Cand lubrifierea este optima, utilajul tau functioneaza si el optim, asa cum iti doresti. Pentru tractoare si alte utilaje din domeniul agricol, acest ulei John Deere J20C Petromax 10W30 este alegerea ideala. Daca iti doresti un lubrifiant multifunctional, performant, de inalta calitate, tocmai ai gasit produsul potrivit. Proprietatile sale iti garanteaza o protectie eficienta impotriva uzurii, iar sistemul de franare va putea functiona ca la carte, gratie caracteristicilor anti-lipici si anti-alunecare pe care le are acest ulei. Formula sa inovatoare promite un consum redus de energie si o imbunatatire a eficentiei in circuitul hidraulic. In plus, datorita indicelui ridicat de vascozitate, face fata cu succes oricaror conditii de temperatura, ca sa nu intampini dificultati.

Cu ingredientele potrivite, succesul este mai aproape decat crezi. Alegerile tale iti influnteaza semnificativ activitatea, de aceea ideal ar fi sa investesti in produse de calitate superioara pentru intretinerea utilajelor tale. Le prelungesti viata si poti lucra mult timp fara intreruperi. Ca sa te asiguri ca faci achizitiile potrivite utilajelor tale, apeleaza la noi. Avem o echipa de specialisti in domeniul utilajelor care-ti vor da bucurosi o mana de ajutor. Suna-ne!

Ulei John Deere J20C Petromax 10W30 - calitate superioara pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei John Deere J20C Petromax 10W30 este un produs multifunctional ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic pentru toate utilajele si echipamentele agricole. De altfel si numele il descrie foarte bine UTTO - Universal Tractor Transmission Oil.

De vrei sa afli mai multe, intreaba-ne!
N-ai cum sa le stii chiar pe toate si de multe ori n-ai timpul necesar sa te documentezi intr-o problema anume. Ca sa te scutim de eforturi, am creat un serviciu de consultanta gratuita la care poti apela cu incredere ori de cate ori ai o nelamurire de natura tehnica sau vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si nevoile sale de intretinere. Specialistii nostri si-au facut constiinciosi temele si raspund cu drag solicitarilor si intrebarilor tale. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram acest ulei John Deere J20C Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura