Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie API GL-4 Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
API GL-4 Petromax 10W30
Cod produs
YDVR0N9Q-AT
Out Of stock
Descriere
Ca sa dea randamentul pe care il astepti de la el, utilajul tau trebuie sa fie bine ingrijit, iar lubrifierea ocupa un loc important in aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere. Un lubrifiant multifunctional, cum este acest ulei transmisie API GL-4 Petromax 10W30 este alegerea ideala cand iti doresti performanta maxima. Formula sa speciala garanteaza protectie eficienta impotriva uzurii, dar si o reducere a consumului de energie. De asemenea are proprietati anti-lipici si anti-alunecare, care iti asigura maxima eficienta a sistemului de franare. Un lubrifiant de inalta calitate ca acesta imbunatateste eficienta in circuitul hidraulic, iar indicele sau ridicat de vascozitate iti garanteaza reactia servo-comenzilor in toate conditiile de temperatura. Un produs de care si tu si utilajul tau veti fi super multumiti!

Suntem alaturi de tine in misiunea mai mult sau mai putin dificila de intretinere a utilajului tau. Nu doar ca iti oferim produse de cea mai buna calitate destinate acestuia, ci te si ajutam sa le alegi pe cele potrivite in functie de moment si de particularitatile utilajului si ale activitatii tale. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri, vei primi informatii pretioase care te vor scoate adesea din incurcatura si te vor purta pe calea succesului!

Ulei transmisie API GL-4 Petromax 10W30 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei transmisie API GL-4 Petromax 10W30 este un produs multifunctional ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic pentru toate utilajele si echipamentele agricole. De altfel si numele il descrie foarte bine UTTO - Universal Tractor Transmission Oil.

De vrei sa afli mai multe, intreaba-ne!
N-ai cum sa le stii chiar pe toate si de multe ori n-ai timpul necesar sa te documentezi intr-o problema anume. Ca sa te scutim de eforturi, am creat un serviciu de consultanta gratuita la care poti apela cu incredere ori de cate ori ai o nelamurire de natura tehnica sau vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si nevoile sale de intretinere. Specialistii nostri si-au facut constiinciosi temele si raspund cu drag solicitarilor si intrebarilor tale. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram acest ulei transmisie API GL-4 Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura