Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Ford 134D Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 134D Petromax 10W30
Cod produs
2IQUA0O6-AT
Out Of stock
Descriere
Un lubrifiant multifunctional cum este acest ulei transmisie Ford 134D Petromax 10W30 este pe placul oricarui tractor sau utilaj agricol, pentru ca este special conceput pentru ele. Dar nu numai de asta, ci mai ales pentru ca se simt bine protejate impotriva uzurii, iar sistemele lor de franare pot functiona eficient, caci are proprietati anti-lipici si anti-alunecare de exceptie. Unde nu mai pui ca iti garanteaza un consum redus de energie si face fata cu brio in orice conditii de temperatura, pentru ca are un indice ridicat de vascozitate. De asemenea, ajuta si la imbunatatirea eficentiei in circuitul hidraulic. Ce mai, un lubrifiant de toata isprava, de cea mai buna calitate!

Asa cum sunt, de altfel, toate produsele destinate utilajelor pe care le gasesti la noi, pentru ca punem mare accent pe calitate si pe satisfactia clientilor nostri. N-o sa te lasam sa-ti bati capul cand ai nevoie de ajutor. Suna-ne, specialistii nostri te consiliaza in privinta intretinerii utilajelor tale, ori de cate ori ai nevoie!

Ulei transmisie Ford 134D Petromax 10W30 - calitate superioara pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei transmisie Ford 134D Petromax 10W30 este un produs multifunctional ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic pentru toate utilajele si echipamentele agricole. De altfel si numele il descrie foarte bine UTTO - Universal Tractor Transmission Oil.

De vrei sa afli mai multe, intreaba-ne!
N-ai cum sa le stii chiar pe toate si de multe ori n-ai timpul necesar sa te documentezi intr-o problema anume. Ca sa te scutim de eforturi, am creat un serviciu de consultanta gratuita la care poti apela cu incredere ori de cate ori ai o nelamurire de natura tehnica sau vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si nevoile sale de intretinere. Specialistii nostri si-au facut constiinciosi temele si raspund cu drag solicitarilor si intrebarilor tale. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram acest ulei transmisie Ford 134D Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura