Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Massey Ferguson CMS M1135 Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson CMS M1135 Petromax
Cod produs
TOYL31BA-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ulei Massey Ferguson CMS M1135 Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional de cea mai buna calitate, destinat utilajelor agricole de orice fel. De vrei sa-ti poti exploata nestingherit utilajul vreme indelungata, asigura-i o lubrifiere calitativa. Uleiul acesta face fata cu brio conditiilor dificile de lucru, indiferent de temperatura, pentru ca are un indice de vascozitate ridicat. Fie rece, fie cald, servo-directiile vor avea reactia corespunzatoare. Protejeaza eficient componentele utilajului tau impotriva uzurii si, gratie tehnologiei sale inovatoare, imbunatateste eficienta circuitului hidraulic si reduce consumul de energie.

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si alte produse destinate intretinerii utilajelor agricole si a celor din constructii. Alegem pe spranceana produsele pe care le comercializam si ne reinnoim constant stocurile, ca sa nu te lasam sa astepti atunci cand ai nevoie de ceva. Daca nu stii de ce anume are nevoie utilajul tau, trebuie doar sa ne suni. Specialistii nostri iti ofera bucurosi sprijinul de care ai nevoie!

Ulei Massey Ferguson CMS M1135 Petromax 10W30 - lubrifiere impecabila pentru performanta indelungata!
Acest ulei Massey Ferguson CMS M1135 Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional pentru tractoare si celelalte utilaje agricole, ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic. Ofera protectie ridicata impotriva uzurii si, datorita proprietatilor sale anti-lipici si anti-alunecare ofera eficienta maxima sistemului de franare.

De ce sa-ti bati capul? Intreaba-ne pe noi!
Pentru orice problema de natura tehnica intampini cu utilajele tale, iti oferim consultanta gratuita. Specialistii nostri te ajuta sa depistezi cauzele defectiunilor si sa identifici remediile potrivite. Scutesti astfel timp si eforturi suplimentare si afli si lucruri interesante despre utilajele tale si cum le poti intretine impecabil. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje!

Promptitudinea este unul dintre principiile dupa care ne ghidam, de aceea iti vom livra acest ulei Massey Ferguson CMS M1135 Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Sau, daca vrei, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura