Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Massey Ferguson CMS M1144 10W30 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson CMS M1144 Texaco
Out Of stock
Descriere
Fara o lubrifiere calitativa, utilajul tau risca sa se impotmoleasca, pentru ca depunerile si uzura stau mereu la panda. Ai nevoie de un lubrifiant adecvat nevoilor sale, care sa-i ofere protectia necesara. Iti recomandam acest ulei Massey Ferguson CMS M1144 10W30 care ti-a atras atentia. Este destinat utilajelor agricole, iar formula sa speciala cuprinde aditivi de inalta performanta, care ajuta la functionarea lina si silentioasa a franei umede si a ambreiajului, reducand la minim zgomotul. Totodata, isi pastreaza fluiditatea la temperaturi scazute, garantand o lubrifiere rapida in cazul pornirii la rece, prevenind uzura echipamentului. Proprietatile sale anti-uzura sunt excelente, te poti baza pe el chiar si in conditii dificile de lucru.

Ai grija de utilajul tau si el te va rasplati. Daca nu iti plac intreruperile pe nepusa masa, alege intotdeauna produse de calitate superioara si tine din scurt problemele. Poti preveni defectiuni de amploare daca stai cu ochii pe masinaria ta si ii oferi la timp remedii. Te ajutam noi sa identifici cele mai eficiente solutii, pentru a economisi resurse pretioase si a te putea bucura mai mult timp de performantele utilajului tau. Suna-ne!

Ulei Massey Ferguson CMS M1144 10W30 - lubrifiere impecabila pentru performanta indelungata!
Acest ulei Massey Ferguson CMS M1144 10W30 este conceput pentru utilizarea in motoare, transmisii, transmisii finale, frane umede, axe dorsale si sisteme hidraulice ale utilajelor agricole, fiind un lubrifiant universal. Nu este recomandat totusi in transmisii grele in care se specifica necesitatea unui fluid Caterpillar TO-4. Indeplineste cele mai multe dintre cerintele specificatiei GL-4, in special cele care pretind viteza mica si cuplu mare, specifice aplicatiilor din agricultura. Fiind un fluid multifunctional, vei reduce numarul lubrifiantilor necesari pentru utilajele tale, evitand totodata posibilele erori in aplicatii. Are stabilitate ridicata la forfecare, ceea ce contribuie la mentinerea vascozitatii pe toata durata de viata a fluidului. Stabililtatea la ingrosare previne ingrosarea uleiului si impiedica, astfel depunerile. Performantele sale in materie de rezistenta la formarea aciziilor previn potentiala coroziune a rulmentilor. Totusi, motoarele moderne de inalta performanta nu prea fac casa buna cu el, asa ca iti recomandam sa consulti cartea tehnica sau, mai simplu, sa ne suni.

Ai nelamuriri? Se rezolva cu un apel telefonic!
Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita, ca sa-ti fie mai usor sa te ocupi de utilajele pe care le detii. Astfel, orice problema tehnica ai intampina sau orice dilema te-ar framanta, ne poti suna si vei gasi raspunsuri si solutii, fara sa-ti mai bati capul. Rapid si simplu, ca tu sa-ti poti vedea de treburi. Munca de documentare las-o in seama specialistilor nostri, te vor ghida ei prin universul utilajelor, sintetizand ceea ce conteaza pentru tine. Contacteaza-ne, poti solicita chiar si un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau!

Nu-ti fa griji, stim cat de important este sa primesti acest ulei Massey Ferguson CMS M1144 10W30 cat mai rapid. Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi si ti-l aduc in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Punct de curgere: -42 ?C
Punct de aprindere: 228 ?C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura