Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 21A 80W-90 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 21A 80W-90 Lukoil
Cod produs
6XLE78HB-AT
Out Of stock
Descriere
Cand iti hranesti utilajul cu tot ce are nevoie, va functiona in parametri optimi vreme indelungata. Necazul care te-a adus la noi se va rezolva rapid si, daca iti faci temele si te ocupi indeaproape de lubrifiere, n-ai sa mai treci prin clipe din acestea grele. Daca acest ulei transmisie ZF TE-ML 21A 80W-90 Lukoil este cel care ti-a facut cu ochiul, inseamna ca ai probleme cu lubrifierea unei transmisii grele. Pentru ca lubrifiantul acesta este conceput special pentru transmisii mecanice supuse solicitarilor intense, cum sunt cele axiale. Este un ulei mineral, multigrad, de inalta calitate si are ca particularitate rezistenta sporita a peliculei, adecvata conditiilor severe de lucru.

Dar ca sa fii pe deplin convins ca faci achizitia potrivita, trebuie doar sa ne suni! Consultantii nostri vin in intampinarea problemelor tale si te ajuta sa identifici produsele potrivite utilajului tau. Ba mai mult, iti dau si sfaturi utile legate de intretinerea per ansamblu si pe termen lung a acestuia, ca sa scapi de batai de cap. Contacteaza-ne!

Ulei ZF TE-ML 21A 80W-90 Lukoil - cu o lubrifiere ca la carte, performanta este atat de aproape!
Acest ulei transmisie ZF TE-ML 21A 80W-90 Lukoil este un lubrifiant special conceput pentru transmisiile pe osii ale vehiculelor comerciale, pentru sistemele de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor. Este ideal pentru transmisiile hipoide cu deplasare axiala extrema la vehicule si utilaje. Iti confera o buna stabilitate la imbatranire si iti garanteaza cele mai grele niveluri de incarcare. Te poti baza pe el, pentru ca protejeaza optim impotriva uzurii si a coroziunii, prelungind durata de viata a transmisiei.

Tu, noi si masinaria ta - o echipa perfecta!
Suntem alaturi de tine in tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Nu ne multumim sa-ti furnizam piese de schimb si consumabile destinate utilajelor tale, pentru ca stim ca uneori e nevoie de mai mult de atat pentru a remedia o defectiune sau o problema tehnica. Asa ca, atunci cand ai nevoie de o informatie, un sfat sau o lamurire, ne poti contacta cu incredere. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere raspunsuri si solutii. Iar consultanta este gratuita. Suna-ne si fa-ti viata mai usoara!

Stim ca n-ai vreme de pierdut, dar nu-ti fa griji. Comanzi azi acest ulei ZF TE-ML 21A 80W-90 Lukoil si maine ajunge la tine, oriunde in tara te-ai afla. Comanda online sau telefonic sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat spre a fi folosit in cazul sistemelor de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura