Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 19B 80W-90 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 19B 80W-90 Lukoil
Cod produs
XA19S286-AT
Out Of stock
Descriere
Fii cu ochii in paispe pe lubrifiere, caci este foarte importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. Cand nu este suficienta sau ai folosit un lubrifiant nepotrivit, pot fi afectate unele componente. Ideal ar fi sa folosesti un lubrifiant de inalta calitate, cum este acest ulei transmisie ZF TE-ML 17B 80W-90 Lukoil care ti-a atras atentia. Dar nu oriunde, ci doar la transmisiile grele, pentru ca este special conceput pentru acest tip de transmisie. De altfel, in cazul transmisiilor mecanice supuse solicitarilor severe, cum sunt cele axiale, nu ai ce face cu un lubrifiant uzual. E nevoie de un unul facut anume, cu o rezistenta crescuta a peliculei, pentru a face fata conditiilor dificile.

Afla mai multe despre lubrifiere si lubrifiantii adecvati utilajului tau, suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Specialistii nostri isi pun la bataie cunsotintele si priceperea pentru a-ti da o mana de ajutor. Contacteaza-ne si ai sa vezi cum intretinerea utilajelor tale devine floare la ureche!

Ulei ZF TE-ML 17B 80W-90 Lukoil - cu o lubrifiere ca la carte, performanta este atat de aproape!
Acest ulei transmisie ZF TE-ML 17B 80W-90 Lukoil este un lubrifiant special conceput pentru transmisiile pe osii ale vehiculelor comerciale, pentru sistemele de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor. Este ideal pentru transmisiile hipoide cu deplasare axiala extrema la vehicule si utilaje. Iti confera o buna stabilitate la imbatranire si iti garanteaza cele mai grele niveluri de incarcare. Te poti baza pe el, pentru ca protejeaza optim impotriva uzurii si a coroziunii, prelungind durata de viata a transmisiei.

Tu, noi si masinaria ta - o echipa perfecta!
Suntem alaturi de tine in tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Nu ne multumim sa-ti furnizam piese de schimb si consumabile destinate utilajelor tale, pentru ca stim ca uneori e nevoie de mai mult de atat pentru a remedia o defectiune sau o problema tehnica. Asa ca, atunci cand ai nevoie de o informatie, un sfat sau o lamurire, ne poti contacta cu incredere. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere raspunsuri si solutii. Iar consultanta este gratuita. Suna-ne si fa-ti viata mai usoara!

Stim ca n-ai vreme de pierdut, dar nu-ti fa griji. Comanzi azi acest ulei ZF TE-ML 17B 80W-90 Lukoil si maine ajunge la tine, oriunde in tara te-ai afla. Comanda online sau telefonic sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat spre a fi folosit in cazul sistemelor de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura