Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 08 80W-90 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 08 80W-90 Lukoil
Cod produs
N1K3P9FW-AT
Out Of stock
Descriere
Cand ai de-a face cu transmisiile grele, cum sunt cele axiale, este nevoie de o lubrifiere aparte si nu poti folosi orice ulei de transmisie. Pelicula lubrifianta trebuie sa aiba o rezistenta mai mare, de aceea trebuie folositi lubrifianti special conceputi pentru astfel de conditii. Un ulei transmisie ZF TE-ML 08 80W-90 Lukoil este un astfel de lubrifiant, destinat transmisiilor grele, capabil sa ofere protectie si eficienta in cele mai severe conditii. Este un ulei mineral, multigrad, ceea ce inseamna ca isi conserva proprietatile intr-un anumit interval de temperatura.

Dar cum ne e chiar simplu sa alegi lubrifiantul potrivit utilajului tau, cel mai bine ceri o parere avizata. O gasesti la noi, simplu si rapid. Specialistii nostri iti ofera suportul tehnic de care ai nevoie, atat in privinta alegerii lubrifiantilor, cat si in tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. E mult mai usor cand ai pe cine te baza. Contacteaza-ne si vei vedea diferenta!

Ulei ZF TE-ML 08 80W-90 Lukoil - pentru transmisii grele, lubrifiere pe masura!
Acest ulei transmisie ZF TE-ML 08 80W-90 Lukoil este un lubrifiant special conceput pentru transmisiile pe osii ale vehiculelor comerciale, pentru sistemele de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor. Este ideal pentru transmisiile hipoide cu deplasare axiala extrema la vehicule si utilaje. Iti confera o buna stabilitate la imbatranire si iti garanteaza cele mai grele niveluri de incarcare. Te poti baza pe el, pentru ca protejeaza optim impotriva uzurii si a coroziunii, prelungind durata de viata a transmisiei.

Tu, noi si masinaria ta - o echipa perfecta!
Suntem alaturi de tine in tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Nu ne multumim sa-ti furnizam piese de schimb si consumabile destinate utilajelor tale, pentru ca stim ca uneori e nevoie de mai mult de atat pentru a remedia o defectiune sau o problema tehnica. Asa ca, atunci cand ai nevoie de o informatie, un sfat sau o lamurire, ne poti contacta cu incredere. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere raspunsuri si solutii. Iar consultanta este gratuita. Suna-ne si fa-ti viata mai usoara!

Stim ca n-ai vreme de pierdut, dar nu-ti fa griji. Comanzi azi acest ulei ZF TE-ML 08 80W-90 Lukoil si maine ajunge la tine, oriunde in tara te-ai afla. Comanda online sau telefonic sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat spre a fi folosit in cazul sistemelor de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura